"Під шумок..." - Николай Чаплин

"Під шумок..." - Николай Чаплин

Виявляється під шумок Зеленський також злив Нетаньяху міжнародну позицію України по статусу Єрусалиму. Зеленський погодився на відкриття представництва України в Єрусалимі. Про це сам Нетаньяху радісно повідомив по поверненню додому.

Пояснюю для тих, хто не розуміє, чому це капець.

Міжнародна спільнота не визнає Єрусалиму за Ізраїлем, так само, як не визнає Криму за Росією. Лише декілька країн в світі підтримали перенесення столиці Ізраїлю до Єрусалиму. Але попри те, що серед них США, підтримка яких для нас дуже важлива, Україна проголосувала саме ПРОТИ.
Навіть не зважаючи на те, що Трамп громогласно оголосив, що візьме на карандаш всі країни, що проголосують в ООН проти, і що припинить їм допомогу.
Україна проголосувала ПРОТИ.
Бо у нас теж захопили частину території і пояснюють це сакральністю і древністю, точно так як Ізраїль посилається на Біблію ним же самим і написану.

Україна проголосувала ПРОТИ. Україна НЕ ВИЗНАЛА перенос столиці Ізраїля в Єрусалим. І сама не збиралася переносити своє посольство туди.

А наркоман взяв і погодився.

Отак просто. Ви спитаєте, що він отримав? А ніфіга. Він же дурачок. Нічого не отримав.

Тут треба поглянути не тільки зі сторони порушення наших принципів. Тут треба дивитись ще ось з якої сторони.

Противники дій Ізраїля, жорсткі противники, це країни Близького Сходу. Єгипет, Туреччина, Ліван, Саудівська Аравія і тд.

Відкриваємо дані нашого експорту до цих країн і дивимось: може там Ізраїль у нас супер важливий торгівельний партнер, важливіший за ці країни?

Експорт за 2018 рік:
До Єгипту - $1,557 млрд.
До Ізраїлю - $0,580 млрд

До одного тільки Єгипту, що якраз і є ініціатором вказаної вище резолюції, експорт В ТРИ рази більший ніж до нашого нового друга, перед яким роспласталось зелене нещастя.

До Туреччини - $2,252 млрд (в 4 рази більше)
До Лівану - $0,404 млрд.
До Саудівської Аравії - $0,749 млрд (плюс інвестиції в наші балістичні ракети).
До ОАЕ - $0,487 млрд.
І тд.

Наш експорт в країни, що є жорсткими противниками захоплення Ізраїлем Єрусалиму, набагато більший, за експорт до Ізраїлю. Ніякого економічного, чи політичного інтересу для нас визнавати Єрусалим столицею Ізраїля НЕМАЄ.

Це ідіотизм. Це здача наших принципів. Це здача наших дипломатичних позицій не тільки на Близькому Сході, але і в Європі! Бо будемо просити не визнавати аннексію, а нам скажуть: а що ж ви Єрусалим визнали?

Є тільки одне можливе пояснення, яке мені приходить на думку: один єврей прогнувся перед іншим. Все.
За рахунок остолопів, які за нього проголосували. Вітаю вас, остолопи!(с)

Николай Чаплин