"Підкосити Залужного - наче плюнути в очі США" - Олена Кудренко

"Підкосити Залужного - наче плюнути в очі США" - Олена Кудренко

У справі знецінення Залужного, руйнування його репутації і встановлення прослушки, на мій погляд, зеленим перемогти важче, ніж могло би бути.

Бо за Залужним ВЖЕ два роки спротиву росіянам. ВЖЕ повага військових. ВЖЕ серйозне відношення до нього міжднародних партнерів. ВЖЕ звільнення окупованих територій, їх частин. ВЖЕ сформована репутація як того, на якого покладають надію. Того, кому вірять.

За зеленими ВЖЕ п'ять років дерибану бюджету. ВЖЕ безліч скандалів. ВЖЕ набридлі фізіономії, якими вони торгують - а саме на торгівлю обличчями вони покладалися. ВЖЕ відомі зрадники, перебіжчики, колаборанти. ВЖЕ наявні дурненькі, які привселюдно показують дно розумових здібностей монобільшості.

Ви скажете, телемарафон все пояснить? Але доля телебачення в загальному отриманні інформації споживачами - на рівні 30%, може 34 (десь були такі цифри), і цей показник надалі зменшується. Вони всі переходять в інтернет - але на сьогодні збільшилася кількість людей, яка більше бачила власними очима, ніж по телевізору чи в інтернеті.

Ок, я не базую свою думку на якихось відомих цифрах, адже підрахунок тих, хто вірить чи не вірить, ніхто не проводив. Нехай це буде моїми припущеннями. Але в спробі очорнити Червінського чи Марченко у них було більше успіхів через меншу медійність та відомість цих людей. Залужний асоціюється з союзниками, а не з Зеленським. Маю надію. Підкосити Залужного - наче плюнути в очі США.

Стрьомно, чи не так?

Принаймні частина тих, хто думає хоча би (!) про самозбереження (!) не може зменшитись в наших умовах. Тільки збільшитись.