Підозрюваний у вибуху в Нешвілі міг загинути протягом атаки - правоохоронці

Підозрюваний у вибуху в Нешвілі міг загинути протягом атаки - правоохоронці

Чоловік, якого підозрюють в скоєнні вибуху в Нешвілі у різдвяну ніч, міг загинути протягом атаки. Про це повідомляють американські ЗМІ, посилаючись на правоохоронні органи. Наразі на місці події проводять тести ДНК людських останків.

Раніше повідомлялось, що підозрюваного у вибуху звати Ентоні Квінн Ворнер - це 63-річний мешканець Нешвіла. Згідно з опублікованою інформацією, в нього був фургон такої ж марки і моделі, який власне і вибухнув у центрі міста в ніч з 25 на 26 грудня. ЗМІ стверджують, що наразі поліція не може підтвердити мотивів злочину, і основна версія, яку розглядають - це суїцид.

У ФБР заявили, що не мають доказів про загрозу нових вибухів у Нешвілі.

26 грудня о 5:30 в діловому та туристичному центрі американського міста Нешвіл в штаті Теннессі пролунав вибух. В результаті троє осіб отримали поранення, постраждали десятки будівель. Крім цього, вибух призвів до пошкодження систем зв’язку і тимчасової призупинення рейсів місцевого аеропорту.

Правоохоронці вважають вибух умисним. Голова поліції Нешвіла Джон Дрейк наголосив на героїзмі поліцейських, які швидко провели евакуацію мешканців і допомогли запобігти жертвам під час вибуху.

Поліцейські прибули на виклик за повідомленням про постріли і побачили підозрілий мікроавтобус. Правоохоронці повідомили про нього відповідні служби. Поки службовці очікували, мікроавтобус вибухнув.

Поліцейські від вибуху не постраждали, однак ударна хвиля збила одного із них з ніг, а інший мав тимчасову втрату слуху.

Президент США Дональд Трамп висловив вдячність службам надзвичайних ситуацій, які відреагували на вибух. Наразі триває розслідування ФБР.