"Підсунули нам порченого та у плісняві" - Олександр Дедюхін

"Підсунули нам порченого та у плісняві" - Олександр Дедюхін

Я думаю ви всі чули новину про те, що влітку, під час навчань, російські бомбардувальники відпрацьовували ракетний удар по Одесі. Про це нещодавно повідомив командувач ВМС ЗСУ.
В принципі, в нас іде війна, і ворог може відпрацьовувати авіа та ракетні удари по будь-якому місту Неньки. Від Запоріжжя та Харкова, до Львова і Тернополя. В цьому нічого дивного немає. Важливо те, як ми на ці дії будемо реагувати.
У 14-му році, коли була реальна небезпека ракетного удару по Києву, головнокомандувач закупив власним коштом системи ПВО, які здатні захистити столицю від ударів з повітря. Потім, наступні 5 років, ми озброювались новітньою техникою, та навчали тих, хто буде нею користуватися.
А от в 19-му році щось сталося незрозуміле. Ворог стягує до наших кордонів війська, ворог продовжує відпрацьовувати ракетні удари по наших містах, а головнокомандувач натомість відводить війська, голить груди, та готовий цілувати багнюку під ногами Пуйла. Може головнокомандувача нам підсунули порченого та у плісняві? Треба щось із ним робити.

Олександр Дедюхін