"Підтримую висування арестовича кандидатом в президенти..." - Маson Lemberg

"Підтримую висування арестовича кандидатом в президенти..." - Маson Lemberg

Чому?

1) Тому що це справедливо. Тому що відновлена, з початком широкомасштабки, після провалу в 2021, популярність товаріща зеленського великою мірою зумовлена ротом арестовича.

Те що говорив арестович з офіційного каналу інформації зеленського мав говорити зеленський, бо саме його вибирали для прийняття рішень, заспокоєння народу і обіцянок завершити це все за 2-3 нєдєлі. І саме зеленський мав відповідати за ці 2-3 нєдєлі і інші історії, взяти на себе відповідальність за фантазії, остільки за 3.5 роки до того і за 0.5 року відколи про це попереджали не підготував основи для озвучування правди і реальності про війну.

Але вони взяли арестовича, який взяв на себе основний удар і фантазував в умовах невідомості (бо це його сутність), який цими історіями відродив довіру до зеленського в суспільстві, а потім коли люди почали розчаровуватися в цих історіях, викинули арестовича як використаний презерватив зі словами "ми не відповідальні за фантазії цього дурачка".

Ні, саме ви відповідальні. І відповідальні в будь-якому випадку. І тому те що він захоче забрати у вас владу через ваші дії і ставлення до нього є справедливим.

2) тому що зеленський має на власній шкурі відчути ціну власної гонитви за владою і рейтингами. Коли влада і рейтинги стоять незрівнянно вище ніж держава і громадяни. Тому арестович має бути кандидатом в президенти і виносити сміття з хати заради своєї мети.

3) тому що зеленський на власній шкурі відчути що таке скочувати країну в щурячі перегони під час війни, знову ж таки думаючи лише про владу і скиртування замість держави і Перемоги. Може тоді хоч трохи задумається, що добивати на виборах залишки національної єдності, пересварити на політичному грунті людей, які воюють пліч-о-пліч це взагалі не просто погана ідея, а просто трагедія. Але ска не доходить до нього.

Саме тому, давай льоша, вперьод, на 34 вилазку.