"ПІДВОДЯЧИ ПІДСУМКИ" - Олег Шарп

"ПІДВОДЯЧИ ПІДСУМКИ" - Олег Шарп

У всьому світі поліція, виявляється, може зупинити безлад біля державних будівель, а наша настільки безпорадна, що "боїться провокацій". А навіщо тоді вона потрібна? До вчорашнього дня думав, як раз для того, щоб профессійно та без крові стримувати такі провокації.

Хто справжній організатор безладу та ванділізму? За всіма ознаками - Національний корпус та його сателіти. Хто найбільш вірогідний замовник? Міністр внутрішніх справ. На кого розраховано? На Зеленського.

Мета? Їх декілька і вони на поверхні:
- Маргинулізувати антипрезидентські протести та "повісити" організацію погрому на Порошенко - основного опонента Зе-влади. Про це свідчить миттєвий виступ Антона Геращенка з відповідними тезами та розповсюдження такої версії ТГ-каналами, наближеними до ОПУ.
- Остаточно залякати Зеленського "реваншем Порошенко" на тлі виходу фільму про "вагнерівців". Про зв'язки Єрмака з Москвою Зеленському вже відкрито повідомляли британці та американці, а тому глава ОПУ та Міністр внутрішніх справ почали працювати у парі з метою переключення уваги на події, які ж самі ж спровокували.
- Відволікти увагу соціуму від справи Кузьменка та Антоненка, звинувачення яким виглядають все більш абсурдними.
- Наповнити інформаційний простір другорядним шумом на тлі повного провалу боротьби з ковідом та економічними негараздами.

 З огляду на викладене, вчорашня акція ідеально лягає у канву бажань президентського оточення, а саме - Єрмака та Авакова.

 На цьому тлі не бачу жодного мотива бути причетним до цього "ЕС" та особисто Порошенко. Особливо, з його досвідом та стратегічним мисленням. Достатньо згадати акцію вдячності прихильників Порошенко перед АПУ у 2019-му, коли не було затоптано жодної травинки.


 І останнє. Тепер я наочно розумію, навіщо напередодні вчорашньої події було створено Центр протидії дезінформації. Судячи з інформаційної атаки ОПУ на Порошенка, у тому числі для цього.

 "Війна - це мир, свобода - це рабство, незнання - сила." Якби Джордж Орвелл ще був живий, він неодмінно додав би: "Зеленський та Єрмак - патріоти." Бо чорне у них завжди біле, а про жовто-синє в них думати часу немає.