"Піонери у шортиках із горнами і барабанами" - Карл Волох

"Піонери у шортиках із горнами і барабанами" - Карл Волох

З приводу вчорашнього голосування по Дубневичу. «Голос», де-факто, підтвердив, що зайняв у нинішньому парламенті нішу Самопомочі, а це неминуче означає той самий безславний кінець уже в найближчі роки. Ну, не місце в політиці піонерам у шортиках із горнами і барабанами. Ця професія - для жорстких, розумних, достатньо цинічних людей, котрі не бояться заради більшої мети заляпати свої білі шати.

Так от, із огляду на те, що відбувається з країною в міжнародній і безпековій сферах, на безпрецедентну згубну концентрацію влади в руках реваншистів і відвертих агентів Чекістану, немає сьогодні в будь-якої невладної політсили завдання актуальнішого за розкол монобільшості і зменшення впливу Зеленського. Навіть якщо це відбувається за рахунок посилення відвертої потвори і мародера, як Коломойський.

До речі, нам з вами об‘єктивно корисне це підсилення, бо Захід повинен у цих умовах перестати шукати в Зеленському партнера, а чітко розуміти його залежність від кримінального олігарха. Тому, будь-яка підтримка монобільшості, особливо в питаннях, де їй відверто не вистачає голосів - це зло і робота проти інтересів України. Тільки так.

П.С. Я розумію, що для одноклітинних така логіка заскладна - як було заскладним, наприклад, моє різко негативне ставлення до відомої блокади проти «торгівлі на крові» і багато чого іншого. Але я нині злий і не маю вже ніякої толерантності для ідіотів, тому влаштовувати на моїй сторінці перекличку сильно їм не раджу.

Карл Волох