"Пірати на суші" - Олексій Гончаренко

"Пірати на суші" - Олексій Гончаренко

Прігожин (власник ЧВК Вагнер) натякнув, що він втручається у американські вибори (і втручався до того).

В фільмі Адвокат Диявола була гарна фраза: найгірший гріх людський - це марнославство.

Прігожин, кадиров, царьов, шойгу, навіть, путін, всі вони пірати на суші. Всі вони звикли до світу в якому можна домовитись, щось там перетерти, кудись занести і всі все забудуть. Сьогодні ти найбільший ворог росії і першого росіянина вбивав в 16, а завтра ти називаєш проспект іменем путіна. І історія кадирова не є чимось унікальним для російської системи. От Рогозін - нацист. І є відео, де він кидає зігу, а потім він вже антифашист. Все продається, всі продаються - дві фрази, які вшиті в мозок російської еліти.

Зараз всі вони бравують на конях. Розповідають, що вдарять по Берліну та Лондону, втрутяться в вибори, залишать світ без долара.

А потім пройде трохи часу і все це кудись зникне. І наступить час відповідати.

І от тут відкриється для них дивний і прекрасний світ Заходу. Заходу, який ніколи і нічого не забуває. Скільки часу США полювали за Усамою бен Ладеном? Скільки часу США терпіли Садама? А як довго США терпіли Каддафі?

Те ж буде з прігожиним, кадировим і всією російською елітою. І ви побачите, як вони будуть плакати, казати, що жартували. Але Кольт жарти розуміє погано. І на Заході ним навчились користуватись набагато краще ніж в самій росії.