"П’ЄСА НА ДВІ ДІЇ?" - Валерий Зубченко

"П’ЄСА НА ДВІ ДІЇ?" - Валерий Зубченко

Вже довгий час обмірковую розвиток політичних подій в нашій країни і все більше укріплююсь на думці, що ми спостерігаємо більш складну гру, ніж вважаємо.
Те, що на чолі країни став невіглас, який в деяких випадках діє відверто як ворог, стає все більш очевидним. Не мені одному спадає на думку, що 5-річний термін цьому клоуну не витримати. І той, хто керує цією маріонеткою розумів це від самого початку.
Як на мене Коломойський поставив ЗЕбілу завдання – знищити все, що корисного зроблено Порохом для держави, і він буде підтримувати 95 квартал при владі поки «зеленим» вдається виконувати це завдання.
Розуміючи, що настане час виводити цю маріонетку з гри, кукловод вже зараз починає готуватися до наступного акту своєї п’єси. Саме для цього на екранах і шпальтах найбільш масових ЗМІ починає все частіше з’являтися Тюлька зі своєю «критикою» некомпетентного преЗЕдента. (Ніякого «прозріння»у неї немає, так було заплановано). Беня з самого початку підтримував і ЗЕ, і ТЮ. Суть их одинаковая, жанры разные.
Одночасно жодного слова в тих самих ЗМІ про участь Порошенка в багатьох міжнародних заходах за кордоном і його роботу по захисту інтересів України. Навпаки, намагаються не дати людям забути той негатив, який вилили на п’ятого Президента перед виборами, не дати зрозуміти, що 99% цього була відверта брехня.
Тобто прослідковується намір збільшити рейтинг бабЮлі і не дати піднятися рейтингу Порошенка.
Наступний крок – відставка Зеленої шмарклі.
Потім галас журнашлюх, що досить експериментів над країною: не повинні некомпетентні «нові обличчя» керувати державою. Україні потрібен новий, але досвідчений Президент.
Кого запропонують здогадайтесь самі.

Валерий Зубченко