Після свят Шокін "зіпсує настрій" деяким міністрам

Після свят Шокін "зіпсує настрій" деяким міністрам

Генпрокурор України Віктор Шокін не виключає нових затримань представників влади.

В інтерв'ю LB.ua Шокін натякнув на те, що після Великодня країна дізнається "багато цікавого".

"Все чітко і ясно: якщо ти зробив щось протиправне — будеш відповідати. З "цієї" ти влади чи "тієї", мені все одно — будеш відповідати. До речі, після свят ви дізнаєтеся багато цікавого по цій темі. Не хочу просто людям перед Великоднем настрій псувати. Міністрам деяким і ще декому. Але, ви побачите", — сказав Шокін.

На уточнююче запитання про те, чи можна вважати його заяву анонсом затримання міністрів, він сказав: "Побачите. Міністрам, керівникам різних агентств".

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор Віктор Шокін заявив, що до відповідальності буде притягнений кожен, чиї дії підпадають під Кримінальний кодекс України. "Буде це Президент України, не дай Боже, звичайно, Прем`єр-міністр, інша посадова особа, якщо вона скоїла якийсь злочин і підпадає під дію кримінального кодексу – буде обов`язково притягнута до відповідальності", — сказав Шокін.

Як відомо, під час досудового розслідування встановлено суму збитків за період діяльності чинного складу Кабінету Міністрів у розмірі 685 мільйонів гривень.

Джерело: http://24tv.ua/