П'ять висновків з інтерв’ю Зеленського

П'ять висновків з інтерв’ю Зеленського

1️⃣ Коломойський залишається близьким соратником Зеленського.

Влаштована «тепла ванна» з ручною скабеєвою Коломойського лише доводить, що у олігархів чудові відносини з Банковою. Олігархи не чинять спротиву Зеленському, попри анонсований закон проти них.

Як думаєте, вони не брикаються і продовжують співпрацю з владою, бо готові втратити частину впливу і статків заради рейтингів Зеленського, чи просто вся «боротьба з олігархами» - дешева клоунада для відновлення рейтингів?

2️⃣ Зеленський визнав факт існування операції по затриманню «вагнерівців».

Виявляється, всі ці арєстовичі і єрмаки з ахараміями нахабно брехали, коли кричали, що ніякої операції та держзради ОП не було і бути не могло. Фракція Зеленського свідомо затягувала створення парламентської ТСК для розслідування, аби влада встигла знищити усі докази.

Цікаво, який може бути рівень довіри до ботоферми, блогєрів і спікерів офісу Зеленського, якщо вони навіть про держзраду на найвищому рівні брехали й покривали?

3️⃣ Зеленський зрадив не лише Україну, а й стратегічних союзників.

 Принижень визнав, що затримання вагнерівців українські спецслужби готували спільно з союзниками. Ймовірно, йдеться про США та Туреччину, на яких Зеленський намагається перекласти відповідальність за підготовку операції. При цьому він чітко сказав, що «попередив Лукашенка» про вагнерівців.

 Це пояснює рівень недовіри американців до нинішньої влади та дає чітку відповідь, чому Україна не в НАТО і не потрапить туди, доки Зеленський і Єрмак не виїдуть з Банкової.

4️⃣ Зеленський прикривається Протасевичем.

Як ми й прогнозували, Зеленський використав злочин режиму Лукашенка із перехопленням літака для виправдань у вагнергейті.

Але одна справа – підняти винищувач і погрожувати іноземному борту збиттям, щоб арештувати опозиційного журналіста. І зовсім інша справа – затримати три десятки міжнародних терористів при координації спільної операції трьох спецслужб. Тому виправдання про санкції як проти Білорусі – не більше, ніж брехня довірливому електорату.

Швидше навпаки – це Зеленський подав ідею божевільному диктатору ідею із перехопленням літака, коли минулого року зливав йому нашу спецоперацію.

5️⃣ Зеленський боїться ув’язнення.

За половину свого терміну Зеленський вже напрацював на довгі роки у в’язниці – починаючи від узурпації влади і великого крадівництва і завершуючи державною зрадою. Навіть недоучці-юристу це зрозуміло. Тому єдиний варіант – до останнього чіплятись за владу та знищувати будь-які натяки на незалежність Генпрокурора і правоохоронців. Тож не дивуйтесь, що на другий термін Зе йтиме по головах, використовуватиме увесь адмінресурс і в разі перемоги, захоче на третій і четвертий. Перед нами зародження нового європейського недодиктатора.

Звідси й спроба переконати суспільство, що альтернативи йому у вигляді суперників нема. І панічний страх перед Порошенко зберігається лише тому, що він дійсно залишається найближчим конкурентом Зеленського, який вміє ламати програшні ситуації на свою користь.

Зеленi чоловічки