«П’ятничні роздуми» - Віталій Бала

«П’ятничні роздуми» - Віталій Бала

До вашої уваги пропоную подумати над наступними питаннями.

Побачив урочистості з нагоди Дня Незалежності України на Софіївській площі. Все була красиво, лунали гарні слова і правильні слова. Особливо було приємно слухати виступи президента Литви Гітанаса Науседи та президента Португалії Марсело Ребелу ді Созу, які виголосили свої промови українською мовою.

І знову в очі кинулась форма одягу наших високопосадовців, ну просто якась вже пародія на хунту, бо з них там практично нема жодного військового.

Єдиний, хто нормально був одягнений у День Незалежності України був міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Він вдягнув вишиванку, у які, на мою думку, мали б бути одягнені всі чиновники, починаючи з президента України. Глава уряду Шмигаль та голова ВР Стефанчук, то нема слів, просто «хунта», а міністр оборони Резніков, то взагалі повний капець, таке враження, що приїхав на пляж на тусовку. Всі інші виглядали, як мисливці та рибалки, яким тільки бракувало мисливських рушниць та вудок.

До речі, а чого вони їздять на мерседесах, а не на пікапах, на які збирають українці.

То вже «грайте» роль переконливо і продайте мерседеси, віддайте гроші на ЗСУ, а на пікапи народ вам гроші назбирає і із закордону прижене. Можете навіть виступити із відеозверненням задонатити на авто для урядовців.

Просто вже цирк на дроті.

Скільки вже можна проявляти таку неповагу до України, особливо у День Незалежності.

Знаєте, я все раніше згадував, що десь я вже таких державних діячів бачив. І таке згадалося., що так вдягалася партійна верхівка Китаю, за часів Мао Цзедуна, також брати Кастро на Кубі, самі здогадайтесь, хто в Україні ходить парою.)

Крім того, схожа форма одягу була у Пол Пота, камбоджийського революціонера, диктатора та лідера Червоних кхмерів.

Тобто, нормальні, лідери урядів і країн так не одягалися.

То на кого так хочуть бути схожі представники чинної влади?

Вони ж навіть не генерали і не полковники у відставці, щоб «тягнути» на хунту.)