"Пані і панове «прослєзівшиєся»!" - Карл Волох

"Пані і панове «прослєзівшиєся»!" - Карл Волох

Думаю, сьогодні я мушу поставити крапку (свою особисту) в історії з промовою Зеленського й ставленням суспільства до неї.

Пані і панове «прослєзівшиєся»! Найтупішою помилкою з вашого боку буде вважати, що я тут намагаюся рекламувати Порошенка. Трагедією нашого суспільства є те, що немає (принаймні, я не знаю) ані в світі, ані в Україні жодного сучасного, демократично обраного політика, котрий би дозволив собі так жахливо і злочинно проїбати підготовку до війни.

Навіть якщо:

- відкинути саме його обрання, котре дало сигнал Путіну, що серійний ухилянт і прихильник «домовлятися посредине» з агресором і вбивцею свого народу, може стати найпопулярнішим політиком України;

- забути, що три роки його влади попри триваючу війну були майже втрачені з точки зору підвищення обороноздатності,

не викликає сумніву, що будь-який інший політик - Порошенко чи Тимошенко, Ляшко чи Смешко, Турчинов чи Аваков - не ризикнув би ігнорувати 200-тисячну до зубів озброєну армію на своєму кордоні й численні попередження найавторитетніших розвідок світу про неминуче вторгнення.

Іншими словами, навіть найгірший із них не допустив би такого легкого й стрімкого проникнення російських колон на нашу територію, втрати таких величезних територій і густонаселених міст. З усіма трагічними наслідками, котрі з цього витікають.

І якщо ви вважаєте нормою, що цей факт проігнорований президентом у підведенні підсумків року, у вас реальний Стокгольмський синдром і ви приречені залишатися жертвою.