"Панаєдут" - Віктор Бобиренко

"Панаєдут" - Віктор Бобиренко

До нас приїздять лідери трьох найбільших економік Європи. Приїздять разом. Шольц, Макрон і Драгі. З натяком. Напередодні прийняття рішення про кандидатство України в ЄС.

Не те щоб доленосне. Бо Туреччина вже кандидатствує років тридцять і ще скільки ж буде кандидатом. Бо Європа все ж християнська. І мусульман тут за своїх не вважають.

Як буде з православними - побачимо.

Але заявку зроблять. І тут головне - понти.

Ця поїздка запіарить цих добрих людей. Їм це потрібно для картиники і виставляння себе у власних суспільствах в позитиві.

З'їзити в Бучу чи Гостомель - це як раніше відмітитиьс у Бухенвальді. І засудити.

Нам це класно. Про Україну почали забувати. Літо. Усі думають про відпочинок. Важко відмірювати своє житття горем інших.

І тому Шольц/Макрон/Драгі - піднімуть тему. ОК.

Тут багато хто боїться, що ці таваріщі почнуть закликати Зеленського "сахранітьліцопутіну".

Суспільні настрої у людей в Європі не дадуть ширитися думці "а давайте зупинимось де зараз хтось стоїть і будемо вести 20 років переговори про статус Мелітополя чи Херсону".

Не переживайте. Це не на часі.

Ось коли ми (до Нового року) визволимо Мелітополь і Херсон - вони приїдуть і будуть смикати Володимира Олександровича за бороду - "не переходь у Крим, давай договарюватися про договори".

Але ж будуть і ніщачки. Тепер уже нікого не обдуриш касками чи броніками. Кожен має привезти по двізіону арти. Бо інакше їх же опозиція наплює їм у рота.

Тут би ще тільки встигнути навчити цих добрих людей двом питанням, які вони мають задати Зеленському.

1. Що за херня твориться, що влада закрили три опозиційних, але патріотичних канали? Так ворогу буде гірше? Чи державі Україна?.

2. Нахіба відмінили ПРОЗОРРО? і чи нормально тепер деяким "патріотам" мати відкати по 30% на відбудові зруйнованих об'єктів?

А взагалі картинка буде позитивною.

І це добре. Йо велкам