"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Христос Народився!
І, починаючи відсьогодні, на нашій сторінці буде виходити постійна рубрика "Пандочка дня" під моїм пильним наглядом.
Нагадаю, що на сленгі нашої редакції "пандочка" означає "переможенька", і от я щодня буду вишукувати у зеленій мряці щось добре і показувати його вам. А ви маєте бути промінчиками світла у темному царстві фейсбуку та репостити наших пандочок. Чим більше маленьких пандочок буде світитися на ваших сторінках, тим швидше ми отримуємо і загальну перемогу.

Отже, поїхали.
Головною пандочкою на сьогодні, є звістка, що США готують нові санкції проти "Північного Потоку 2". Під них можуть потрапити не лише ті, котрі займаються безпосередньою прокладкою трубопроводу, але навіть страхові та експертні компанії, причетні до проекту. Держдеп сьогодні лагідно натякнув, мовляв, "біжіть бігом і зараз від мокшанської чуми, бо за пару днів буде пізно".
Ну і нагадаю, що Держдеп США все це вигадав не сам, а з подачі Петра Порошенка. Бо, як стало відомо нашій редакції, Порошенко крутить Держепом і всіма світовими масонами як забажає, а вони, у свою чергу, весь час роблять капості сцарю московії путьонку туалетному та його посіпакам.
Отже, все буде Україна.
Не забуваємо лайкати, репостити цю публікацію, бо це допомагає світовому правительству і його керівнику Петру Олексійовичу Порошенко. А також робить ваше життя світлішим.

З вами, парафіяни ваш улюблений блогер Олександр Дедюхін, також відомий як "Падре".