"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Свята неділя принесла нам двох серйозних пандочок. Одна красива, інша дуже надихаюча.
До речі, красиву пандочку нам принесла чарівна читачка із Сум Lana Ponomarchuk Ivashina, отже не соромтеся, якщо ви раптом десь побачили бесхозну та непомітну пандочку, вкажіть нам про неї в коментах. Ми на неї прискіпливо подивимось, нагодуємо та помиємо. І пандочці гарно і нам радісно.
Отже, поїхали. Починаємо з пандочки надихаючої.
****************
Тернопільська райрада прийняла рішення, яким закликала по-перше піти у відставку уряд Шмигаля, а по-друге, піти у відставку тимчасово виконуючого обовʼязки Президента Володимира Зеленського.
Це рішення було підтримане двома третинами депутатів.
Будемо відверті, рішення про відставку Уряду і президента ніякої юридичної сили не несе, але це політичний прецендент, здорова та правильна тенденція. Також нагадаю, перед самою втечею Януковича країною прокотилася хвиля недовіри йому від місцевих рад. Для потерпілого це перший дзвіночок, але не останній.
**************************************
Пандочка красива.
Компания SaveOnEnergy провела моніторінг європейських національних парків. І, як не дивно, Україна виявилася у цьому рейтингу на першому місці. Україна вважається європейською країною з найвищим рейтингом національних парків, причому кожен з восьми національних парків країни має середній бал 9,73 за даними TripAdvisor. Фактично, національний парк України з найвищим рейтингом - це Карпатський національний природний парк, середній рейтинг якого на TripAdvisor становить 9,75.
Від нас всього на одну соту відстала Словенія, а у Словаччині знаходиться парк з найвищім рейтингом у Європі. Але середній бал наших нацпарків вище.
З вами був протоієрей Олександр Дедюхін, дасть Бог день дасть і нову панду з вашою допомогою.
І репостимо активно. Активний репост стимулює активних пандочок!