"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, з часом пандочок вас!
*************************************************
Як повідомляють наші агенти у Держдепі, новообраний Президент США Джо Байден, розглядає Україну як особистий проєкт. Він курував Україну вісім років свого віце-президентства, та був відповідальний за проведення реформ у нас. Байден людина серйозна, відповідальна, це вам не Трамп, тому сподіваємося, що розпочату роботу він доведе до кінця. В цій праці йому буде допомагати така лагідна до України та безпощадна до наших ворогів Вікторя Нуланд. Саме вона має намір спитати недолугих випускників трускавецького ПТУ про НАБУ, справи проти Коломойського та інші цікаві речі. Переляканий Саша Дубінський - це лише перша ластівка пильної та вірної уваги Держдепа США до справ в Україні.
***************************************************
Ну і дві гарні пандочкі, котрі свідчать, що українці прекрасні.
Вчора наша улюблена Таня Адамс вирішила допомогти друзям, котрі організували прихисток для тварин, у якому на зараз є 120 собак і 70 кішок. Грошей наслали стільки, що Таня була змушена припинити збір. Це дуже важлива панда, що свідчить про ваші добрі серця.
Три місяця тому, подружжя з Чернігова прихистило цуценя з підбитою лапою. Цуценя не гавкало, боялося людей та високо стрибало. В решті решт воно виявилося вовченям і незабаром переїде у «Парк хижаків Арден» на Хмельниччині. Добрі люди вже зібрали кошти на переїзд маленького вовчика у місце, де йому буде більш комфортно, ніж у будці.
Буде новий день - прийдуть до нас нові панди, з вами був
Олександр Дедюхін
.
І нагадую, що чим наша сторінка знаходиться під санкціями фб, вона майже не показується у стрічці новин, тому ваш лайк та репост вкрай важливий. Не жалійте цього.