"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором!
Сьогодні пандочкі підстрибують, штовхають одна одну своїми міцними дупками, вдивляються няшними очима в надії, що кожну з них назвуть найкращою, а мені, щоби ніяку з них не образити, потрібно всіх погладити та попестити, тому поїхали.
********************
Джо Байден прийняв присягу та став 46-м президентом США. І хоча конспіролухі ерефії та ОПи продовжують сидіти по кутках з пакетиками коксу та хитрого плану і мріяти про медалі за звільнення Капітолію, їх ставленик рудий тарган Трамп вже втік з чорного ходу і не повернеться у Білий Дім ніколи. Саме для цього, до речі, процедура імпічменту йому продовжується і, думаю, буде доведена до кінця.
Нагадаю, що в 2017 році Джо Байден назвав Петра Порошенка батьком української нації, «отцем-засновником», якщо бути точним. Що для американця значать ці слова, думаю, пояснювати не потрібно.
І взагалі, коли я слухав промову Байдена, постійно ловив себе на думці, що Байден і Порошенко — це одна команда. В них одні цінності, одні вороги і одні ті самі ідеали. Це добре, але нам не потрібно розслаблятися. За нас ніхто не переможе, тому стаємо до до праці, тоді і допомога не забариться. Тим більш, Байдену після Трампа потрібно на амеріканщині лад навести, а нам цей час необхідно протриматися.
********************
Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) прийняв рішення у низці справ щодо подій Революції Гідності в якому звинуватив Януковича та його поплічників у численних порушення прав людини та смерті протестувальників.
Суд встановив, зокрема, що владні органи умисно застосовували жорстоке поводження та що держава була відповідальна за вбивство мінімум одного із протестувальників. Суд також зауважив, що багато з рішень про тримання під вартою були свавільними.
*********************
Кабінет Міністрів України звільнив заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немилостивого, якого Національна поліція затримала у Києві за керування автомобілем у нетверезому стані.
Зауважу, що поліціянти затримали бидло-заступника ще 30 грудня, справу намагалися замʼяти, але вона потрапила в інтернет і ось ми бачимо результат. (Таким чином я нагадую вам, що репост, особливо пандочок, це страшна зброя, яка рано чи пізно знесе Зеленського)
**********************
Мокшанській, прости Господи, «публіцист» Нєвзоров, заявив, що новий палац Путіна буде чудовим реабілітаційним центром для військових АТО. Пандочка тут в тому, що відчуття поразки залісся, майбутніх контрібуцій Україні невідворотньо насувається на північну мєльдонію, і деякі там це вже відчувають, готуються, бояться. Це добре.
**********************
Буде новий день - прийдуть нові панди. А з вас лайк, репост, та добре слово в коментах. Це дозволить нашій найкращій сторінці фейсбуку обійти санкції, та донести як можна більше пандочок до змучених порохоботських сердець.
З вами був протоієрей
Олександр Дедюхін