"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, шановні любителі пандочок, поціновувачи гарних новин, сідайте зручніше, вони є в мене.
Як пишуть мені вдячні читачі, у деяких родинах вже склалася традиція сідати ввечері та читати пандочок своїм домочадцям. Це добре, але одразу попереджаю, сьогодні остання пандочка буде про труп, тому не читайте її вагітним червоним прапором зеленим малолєткам будь-якого віку, якщо у вас такі є.
******************************************
Найперше дозвольте вас привітати з Днем Соборності України, нагадати, що Акт Злуки — це нищівний удар по совкам, котрі стверджують, що це радянська влада обʼєднала Україну. Хай ще скажуть, що у совку черг за горілкою не було, і взагалі черг.
Сьогодні Президент Порошенко наголосив, що ми, патріотичні сили, не дамо переписати історію під диктовку Кремля. Ми- носії памʼяті. Заради пам’яті про наших Героїв ми не дамо жодного шансу розвернути країну назад у російське ярмо.
*******************************************
Найгарніши пандочкі останні дні до нас приходять з богоспасаємої амеріканщини, воно й не дивно, бо, якщо слухати раша ЗМІ, Президент Порошенко керує Держдепом, ФБР, ЦРУ і взагалі всією світовою закулісою. Отже, якщо вірити теоріям, котрі пропонують нам сучрашазмі, до влади у США прийшли дуже реакційні кола імперіалістів, котрі будуть посилювати агресивний блок НАТО і дружню до нього воєнщину. Вони планують нахабно втручатися у сферу інтересів Расєї, та підтримувати антимокшанську коаліцію, сформовану ненавістним Порошенкой. «Хай буде так» - кажемо ми, і щиро вітаємо рішення Конгресу США, котре дозволило відставному генералу Ллойду Остіну очолити страшне логово амеріканської воєнщини — Пентагон. Нещодавно, до речі, генерал Остін заявив, що одним із пріоритетних напрямів у відносинах з Україною для США залишиться її підтримка у сфері безпеки й оборони на тлі протистояння агресії Росії.
Також він зауважив, що виступає за надання летальної допомоги Україні. Зокрема, щоб забезпечити країну необхідним для захисту озброєнням.
Крім того, вже майже керівник Пентагону називає Росію «ключовим противником» США, а Джо Байден підкреслював, що Україна знаходиться на передовій у війні з Росією.
***********************************************************
Європарламент схвалив нову резолюцію, де містяться заклики до зупинки будівництва газопроводу “Північний потік-2” та розширення санкційного списку проти Росії у зв’язку з арештом опозиціонера Олексія Навального. Це, ми, безумовно, щиро вітаємо, як і радіємо безкінечним війнам жабогадюк із свнсбаками на бєнзоколоці. Наша мета не в тому, щоби хто-небудь з них переміг, а у тому, щоби це продовжувалося як можна довше, вони ставали все слабше і в решті решт капітулювали перед Україною. Тому радісно вітаємо санкції за Навального, як і санкції з будь-якої причини.
***********************************************************
Третя пандочка весело нам маше лапкою, але тінь від неї, дуже схожа на кровожерливого дракона, накриває собою ОПу і лякає оточення осла на троні. Справа у тому, що коридорами ОПи, котрі так тхнуть перегаром, повзуть чутки, що всемогутній Порошенко, користуючись своїм впливом на політикум США, планує призначити керівником НАБУ Василя Бурбу, котрий був за Порошенко керівником управління зовнішньої розвідки.
Також з темних кутків ОПи чути голоси, котрі нашіптують, що саме Бурба в 2014 році підкинув на Майдан труп, заражений небезпечним патогеном. Шляхом складних обчислень, Орк вирахував, що цим трупом був російськомовний Альберт Енштейн, але якщо вас цікавлять його розрахунки, звертайтеся одразу до Завгороднего. Я, протоієрей
Олександр Дедюхін
і так сьогодні багато понаписував.
Буде новий день, прийдуть нові панди. Не забувайте лайкнути цей допис, репостнути, та просто написати: «Дякую» в коментах, якщо ви пандочкам зраділи. Якщо ні — теж пишіть про це. Ваша думка нам вкрай важлива.