"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором. Пандочки спішать.
***********
Нагадаю всім гасло Степана Бандери: «Бог і Україна», і боротьба як з комуняками, так і з фашистами, для великого провідника та пророка була передусім боротьбою релігійною. Тому, якщо ми бандерівці, то боротьба за Україну і для нас має бути боротьбою релігійною. Інакше просто не вийде. Тому ми і раділи Томосу, тому ми і боремося з РПЦ ФСБ, тому ми і нищимо адептов сєкти «какая разніца».
Так от, перша наша пандочка вітає нас із глибокого тилу ворога, з окупованого Криму, де в селі Осовіни на Водохреща відбулося перше за довгий час богослужіння у храмі Архістратига Михаїла ПЦУ. З літа 2014 року священника на парафії не було, але парафіяни по мірі сил доглядали за приміщенням храму, і от вперше за 7 років тут залунала молитва українською мовою. Парафія починає нелегкій шлях свого відновлення на окупованій українській території.
************************
Ерефія у ПАРЕ підняла «мовне питання» (про заборону російської мови в Україні), але бюро ПАРЕ вирішило не включати цю пропозицію до порядку денного. Та і взагалі цих свсбак там не дуже люблять, напевно ще згадують як їх делегати крали туалетний папір та лампочки.
*******************
Ютуб проект «Geek Journal» переміг у битві з медіапомийкою «Г+Г»
Нагадаю, що Г+Г 21 січня подало скаргу на YouTube канал Geek Journal за використання кадрів з передач цього каналу у ролику «Історія падіння 1+1», мєдіапомийка образилась на блогера за правду. Глядачі, тобто звичайні пересічні українці масово підтримали україномовний ютуб-проект. Всі страйки з нього були зняті. Плацдарм відбито. Окопуємось, закріпляємось, тримаємо порох сухим.
В решті решт ми свого часу офіційну сторінку ФІФА завалили і гаражі там продавали, невже з Г+Г не розберемось?
*************************
А тепер я, протоієрей
Олександр Дедюхін
нагадую вам, нашим читачам, що лайк, репост, комент — це теж зброя у війні, котру ми ведемо на всіх фронтах. І зелені та свнсбачі ботоферми свого часу не дрімали, а писали тисячі скарг на нашу сторінку, тому нас майже не видно в стрічці. Але ми можемо це обійти вашими реакціями на цей пост та інші: лайк, репост, слово «дякую» в коментах. Вони бояться нас і ваших реакцій, тому не жалкуйте їх. До речі, розкажіть мені як ви потрапляєте на мою розрозповідь про пандочок, чи видно ці пости в стрічці новин, вас направляють сюди перепости френдів, чи просто заходите на сторінку після 18.00 щодня.