"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни!
Взагалі, коли я вирішив пасти пандочок на нашій сторінці, уявляв собі, що це буду легко. Накидаю гарних новин по одному рядку, та й годі. Але не так сталося, як гадалося. Пандочкі пухнуть і множаться, вимагають уваги та погладити. Але сьогодні я дуже зайнятий у справах, тому пишу дуже коротко.
**********************
Американський ракетний есмінець Donald Cook DDG75 увійшов у Чорне море і вже провів першу тренувальну місію. Головною зброєю USS Donald Cook є крилаті ракети Томагавк з дальністю польоту до 2,5 тисячі кілометрів, здатні нести ядерні заряди. У звичайному і ударному варіантах есмінець оснащений 56 або 96 такими ракетами, відповідно. Якщо мені не зраджує памʼять, то саме цей есмінець свого часу адаптував та оптимізував під нуль мокшанську військову базу у Сирії. Тепер він рухаться до українського міста Очаків, звідкіля буде немилосердно погрожувати самі знаєте кому і куди.
********************************
Українська мова стане обов’язковою мовою зовнішнього незалежного оцінювання з 1 січня 2025 року.
Про це в інтерв’ю Радіо Свобода повідомив Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, вказавши, що ЗНО потерпає від різноманітних атак.
Думаю, за чотири роки всі узкоязичні встигнуть зробити собі операцію з корекції щелепи.
*************************************
І остання пандочка до котрої ви всі причетні. Завдяки вашим реакціям, нашу сторінку почали бачити в стрічці. Звісно, ще не так, як колись було за Порошенка. Тоді, при меншій кількості підписників, охоплення юзерів за тиждень було близько мільйона, зараз в чотири рази менше, але це вже на 30-40% більше, ніж було в кінці минулого року. Дякую вам, та низько вклоняюся вам, наші підписники. Продовжуйте у тому ж дусі: лайк, репост, комент, навіть у вигляді плюсика, пандочки чи слова "дякую", повертає нам колишню славу.
Буде новий день - прийдуть нові панди, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім.