"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором! Панда спішить до кожної хати!
*********************
Ну по-перше, всіх вітаю, що ми перемогли міністра охорони короновірусу і пережили лохдаун. Ми витримали нестачу шкарпеток, колготок батарейок та презервативів! Дітки пішли до шкіл, батьки на легальну роботу, у ресторани тепер можна заходити без паролю. Та і взагалі скоро весна — чим не привід для гарного настрою.
*******************************
Україна оскаржила повноваження російської делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи. ПАРЄ це підтримала.
Тепер питання піде в Моніторинговий комітет і там буде підготовлена ​​доповідь, та регламентний комітет для підготовки обговорення
Згодом доповідь винесуть на розгляд Асамблеї для остаточного рішення.
***************
Компанії Коломойського програли суд ПриватБанку щодо повернення 247 автозаправок
Верховний суд задовольнив касаційну скаргу ПриватБанку щодо права банку повернути 247 автозаправних станцій, які у 2016 році отримали компанії, пов’язані з олігархом Ігорем Коломойським.
**************************
У Чорне море для заправки ракетного есмінця Donald Cook зайшов танкер USNS Laramie.
“Танкер USNS Laramie (T-AO-203) класу Henry J. Kaiser увійшов 24 січня у Чорне море, де зустрінеться з ракетним есмінцем типу Arleigh Burke USS Donald Cook (DDG 75), для дозаправки останнього. Це перший випадок в цьому році, коли ВМС США відправили декілька кораблів у Чорне море, але, сподіваємось, не останній.
************************
Наступну пандочку ми святкуємо дуже обережно, бо хто зна кого вони там затримали, але! Контррозвідка українських спецслужб повідомляє, що затримала чоловіка, який брав участь у бойових діях на території ОРДЛО на боці російських окупантів.
Якщо це справді ворожий розвідник ми щиро вітаємо цю пандочку.
***************************
Ну і на останок дві не те, щоби зовсім панди, але я про це не написати не можу.
По-перше, от прямо зараз, коли ви читаєте ці рядки, проходить засідання парламентської фракції «слуг», на якому вони розглядатимуть питання позбавлення мандату Дубинського. Дубінеску уходити не бажає, в нього є група підтримки, тому це в будь-якому випадку поглибить розкол у зелених, а це добре.
Ну і по-друге, коли Зеленський сьогодні зранку сказав, що в нього у паспорті 43, я спочатку дуже зрадів, бо вирішив, що відсьогодні у паспортах будуть писати рівень IQ, і почали вносити ці дані з виконуючого обовʼязки президента, але, як виявилося, ні. Так що ця панда відміняється. Але нічого, дасть Бог новий день — прийдуть нові панди і я, протоієрей
Олександр Дедюхін
про них вам обовʼязково розповім.
А поки що не забуваємо лайкати, репостити матеріали з нашої сторінки, ну і ваше «дякую» у коментах теж дорого вартує, воно надихає мене шукати для вас пандочок і розповідати про них