"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки спішать вам на допомогу.
*****************************
Турецькі вчені стверджують, що розробили назальний спрей, котрий вбиває короновірус. Найголовніше те, що винайдений розчин не пошкоджує епітеліальні клітини слизових оболонок, а навпаки має лікувальну функцію.
Дай Бог, дай Бог. Якщо така дія даного спрею буде підтверджена міжнародними сертифікатами, то підозрюю, що літом з Анталії українські туристи окрім сувенірів будуть везти ще й цей спрей.
***************************
У окупованому Луганську зірвався склад ГСМ, мабуть якісь кізячки під час крадіжки пального виріши влаштувати собі перекур — дим був видний за десятки кілометрів
******************************
Наступні пандочки з тилу політичного ворога, припорошені цинізмом і трохи пахнуть зловтіхою, але які вже є.
Дубінський запропонував Зеленському перестати бути президентом. Ну ми то знаємо, що півшостий ніколи таким не був, але тут Дубінеску правий, хай Зеленській ще й посаду залишить. Також Дубинській категорично відмовився виходити з фракції слуг, голосно кричав на потерпілого при свідках, та погрожував розколом фракції. До мордобою не дійшло, але, сподіваємось, що й це не забариться.
***********************************
Якась лоббістська фірма взяла більш ніж 50 млн за посередницькі послуги і обіцяла організувати поздоровлення з ДР Зеленського від Байдена. Напевно якась спеціально навчена людина прошепотіла старині Джо, що найвеличніший лідер світу сидить перед телефоном і як якісь дурачок чекає дзвінка від Президента США. Байден відповів, що йому байдуже, власні собаки його цікавлять більше, ніж миршаве непорозуміння. До речі, чим далі, тим більше мені здається, що містер Байден мав пра-пра-пра-дідусем своїм гарного та розумного козака Байду, котрий вмів чудово тролити малоросів.
І взагалі, Зеленського з ДР поздоровили лише ті, кому він заплатив. Гарна тенденція.
************************************
Портнов знов голосить, що бажає бачити Порошенко у вʼязниці. За моїми даними, Порошенко не планує відвідувати Портнова там. Зеленського і Коломойського теж.
***********************************
Також вчора зʼявилися результати закритого опитування, проведеного слугами. Згідно нього, ця, прости Господи, «партія» опустилася на третє місце. На першому ЄС, на другому ОПЗЖ, різниця між ними у межах статистичної помилки, але тенденцію ми бачимо. Сам Зеленський лише на 4% випереджає Порошенка та Бойка, але це ще далеко не кінець для нього.
Мабуть через цей «подаруночек» сьогодні зʼявилося опитування КМІСу з паралельної реальності, але то таке. Хай тішаться до часу.
***********************************
Ну і на останок маленька пандочка з Полтави.
В одному з дворів нашого міста бабця 10 років збирала сміття з навколишніх помийок. Сусіди страждали, але вдіяти нічого не могли, бо збирала вона його в себе у дворі. Сьогодні наші комунальники нарешті перемогли володарку рукотворної гори і вивезли сміття.
Звісно, мені б хотілося сказати, що це завдяки тому, що ми з Карповим як депутати міськради вплинули на ситуацію, але, якщо, чесно, то ні. Комунальники зробили це майже без нас, просто натхненні пандочками дня від
Олександр Дедюхін
та відео Карпова.
Дасть Бог день, дасть Бог панду. Не забувайте лайкати, репостити та дякувати. Це надихає нових панд приходити до нас.