"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки вже серед нас.
*******************
YouTube заблокував канал нардепа від “Слуги народу” Олександра Дубінського.
Причиною блокування стали санкції США проти кучерявого песика Коломойського. Бо, згідно законодавства США, компанії не можуть співпрацювати із підсанкційними особами. Чекаємо коли йому заблокують фейсбук, твіттер та інші адекватні соцмережі. Але в Дубінеску завжди будуть раді на «Одноглазніках» та інших помийках.
********************
До речі, про помийки. За проросійську риторику та розпалювання національної ворожнечі нацрада винесла попередження та оштрафувала кʼанал «112 Україна», також запланована позапланова перевірка телеканалу «Наш».
Слабенька пандочка, але яка є, чекаємо, що вона зміцніє.
*********************
Ви можете кидатися в мене і наступну пандочку капцями, але я вважаю, що це непогано.
Окружний адміністративний суд міста Києва скасував постанову про затвердження українського правопису.
Найбільше я радію скасуванню обовʼязкового використання фемінітивів (членкиня, психологиня, директорка) та інших. Звісно, членкині феміністичних спільнот, можуть і далі використовувати певні суфікси, але всі інші не зобовʼязані це робити.
Як філолог за освітою, дозволю собі зауважити, що мова має бути живою, і не завжди до неї потрібно штучно прищеплювати не дуже природні речі.
Отже, будемо вважати цю подію майже пандочкою.
************************
Юрія Вітренко НЕ призначили міністром енергетики.
Можна по-різному ставитися до пана Юрія, але є один критерій: не може бути при поганих премʼєрах і президентах гарних міністрів. Крапка. Тому я вітав, вітаю та буду вітати кожне фіаско партії слуг та Зеленського.
************************
Військово-морські сили США направили до Чорного моря есмінець USS Porter. Нагадаю, що раніше у Чорне море зайшов американський ракетний есмінець USS Donald Cook.
Дасть Бог новий день, прийдуть до нас нові панди, а я, ваш протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім.
До речі, з кожним днем я бачу все менше реакцій на дописи про пандочок. Ви що, переможенькі розлюбили чи мене? Нагадую, на нашу сторінку все ще накладені санкції по розповсюдженню контента, тому ваші репости, коменти та лайки в цей період критично важливі для нас. Не забувайте, будь ласка, про це.