"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни. Ніщо не зупинить час пандочок, що настав.
Сьогодні я вам пишу з сесійної зали Полтавської міської ради, бо в нас продовжується сесія. Тому я коротко.
*******************************
Першою пандочкою я сьогодні виділю річницю перемоги бою під Крутами. Так, бій під Крутами я вважаю саме перемогою. Стратегічною перемогою, бо завдяки тому, що українські патріоти затримали на чотири дні просування більшовиків, був укладений Брестський мирний договір, котрий вплинув на всю європейську геополітику початку ХХ століття. Тому святкуємо цю перемогу, згадуючи загиблих.
*********************************
Другий день цікавих пандочок нам генерує YouTube . Сьогодні за порушення авторських прав він заблокував гімн Росії. Роскомнагляд назвав це хамством, але кого хе хвилює. Я вважаю, що саме існування Московії є хамством та неподобством, хто це підтримує може поставити + в коментах.
*********************************
Декого «Гугл» такі банить…
Онлайн-сервіс Google заблокував аккаунт політолога Андрія Теліженка, який допомагав адвокату Трампа Рудольфу Джуліані збирати в Україні інформацію, яка могла б нашкодити Джо Байдену на виборах у США 2020 року.
На всяк випадок нагадаю, що для всіх ображених є «Одноглазніки», як мінімум доти, поки є мордор.
***********************************
Сполучені Штати Америки повністю підтримують заяву чинної голови ОБСЄ, глави МЗС Швеції Анн Лінде щодо того, що врегулювання конфлікту в Україні має включати і Крим, а Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повинна отримати доступ і до півострова.
Про це заявила тимчасова очільниця місії США при ОБСЄ Кортні Остріен під час засідання Постійної ради ОБСЄ у четвер, 28 січня, повідомляє Укрінформ.
Нагадаю, що два американських есмінця в Чорному морі у якості підтримки цих слів вже є.
*************************************
Європейський Союз засуджує будь-які спроби Росії нав’язати свої закони та норми населенню в Криму, а також у непідконтрольних уряду районах Донецької та Луганської областей України.
Про це йдеться у заяві Європейського Союзу щодо агресії Росії проти України та окупації Криму, виголошеній на засіданні Постійної ради ОБСЄ у четвер.
Я розумію, що це лише «глибока стурбованість», але чудово, що про нас не забувають.
******************************
Ще одна підозра Януковичу.
Державне бюро розслідувань за погодженням з Офісом генерального прокурора повідомили про підозру колишньому президенту України в державній зраді за підписання “харківських угод” на користь Російської Федерації.
Маленька пандочка, але приємна
**************************
Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №4090, який встановлює терміни ліквідації податкової міліції.
Початок є, сподіваємося, коли ми прийдемо до влади, ми цю пандочку розширимо та підгодуємо
*****************************
Дасть Бог день — прийдуть нові панди, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім. Перерва у засіданні міськради закінчується, я її провів з вами, пандочками, а не з чашкою кави, сподіваюсь недаремно, а від вас прошу традиційної вподобайки, «Дякую» у коментах та репосту, бо пандочки розмножуються та зміцнюються репостами.