"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором! В нас час пандочок для панів і панночок.
*************************
У США випробували катер Island для ВМС України. Восени 2019 року два катери типу Island передали ВМС України. Крім того, представники США анонсували передачу ще трьох катерів. Чекаємо їх на службі.
*****************
Команда з України перемогла у найпрестижнішому конкурсі NASA. У номінації “Найкраще використання технологій” перемогу здобув проєкт універсального космічного конектора, який розробила українська команда FireWay.
Проєкт FireWay став кращим у номінації “Best Use of Technology” – рішення, яке демонструє найбільш інноваційне використання технологій.
********************
На чемпіонаті Європи з біатлону-2021, в суботу, 30 січня, у чоловічій гонці переслідування переміг український біатлоніст Артем Прима. Вітаємо.
******************
У Києві в ботсаду розквітла пальма Лівістона. 200 років тому її з Австралії перевіз цей лорд до свого саду, потім вона декілька разів змінювала місце своєї приписки і зараз радує око українців.
********************
В мене є ще дуже обережна пандочка із анекдота про «купи козу», але.
Міністр охорони короновірусу заявив, що Російську вакцину від COVID-19 "Спутник V" не будуть реєструвати в Україні.
********************
Ну і остання на сьогодні пандочка-котик: У Києві під час пожежі врятували кота. Він звав на допомогу нелюдським голосом і його почули. Рятувальники витягли бідосю з вогню та дали водички. З котиком все добре.
В мене, протоієрея
Олександр Дедюхін
на сьогодні все, дасть Бог день — дасть Бог і панду. З вас репост, лайк і комент. Завтра о 9 буде проповідь, а пандочки вас будуть тішити о 18.00