"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором! Ніщо не зупинить пандочок, час котрих настав!
Перш за все я хочу привітати Марину Вікторівну Порошенко з Днем народження. Побажати їй здоровʼя, радості, багато планів, а також сил та можливостей їх реалізувати. Ну і безумовно, ми всі дуже бажаємо щоби наша перша леді і надалі завжди надихала свого чоловіка, а нашого Президента Петра Олексійовича. День народження пані Марини — це найкраща пандочка на сьогодні.
*****************
Претензію тимчасово виконуючого обовʼязки президента до Президента Байдена про НАТО я теж вважаю пандочкою. Зараз поясню чому.
Справа у тому, що , судячи з усього, цю фразу у недолуги міскі членограя вклав В.В. Пуйло з бажанням розсварити Україну та Сполучені Штати, але ФСБ не враховує одного: для Держдепу Зеленський та Україна — це зовсім про різне. Чим більше дурниць намеле виродок порноакторки та термосу, тим швидше він буде позбавлений навіть ілюзії підтримки, та припинить заважати нам будувати квітучу Україну.
******************
В акваторії Чорного моря катерна тактична група із залученням морської авіації провела спільне тренування з американськими есмінцем і кораблем. У Військово-Морських силах кажуть, що це сприяє підвищенню взаємної сумісності та опануванню стандартів НАТО.
Звісно, Україна буде в НАТО, але без Зеленського.
*******************
Арахахамія анонсував, що Дубінеску сьогодні виключать із фракції слуг. Спостерігаємо далі за стосунками жаб та гадюк.
*****************
По мережі ходить відео, де розумний кіт заважає своїй господині зловживати спиртним. З цього ми робимо висновок, що в Зеленського і переважної більшості слуг немає котів, ну самі розумієте чому. Правильно, нема чого тваринок гнобити.
********************
Дасть Бог день — дасть Бог і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про цих панд обовʼязково розповім.
І, до речі, якщо будете репостити пандочок так само погано як останні дні, вони образяться та зовсім підуть від вас.