"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандочок, котрий настав.
********************
Коли декілька днів тому я прочитав, що Ілон Маск вживив мавпі мікрочіп, мені дуже хотілося написати, що це панда. Але тоді я не знав чому. Тепер, коли Зеленський закрив ворожі канали і анонсував парад на День Незалежності, я зрозумів чому. Технічні нюанси можете розповісти самі у коментах. Мені теж цікаво як воно відбувається з точки зору біхейвіоризму, але суть гештальту тут абсолютно зрозуміла: це пандочка.
ЛГБТ спільнота радіє тому, що ватні телеканали будуть транслювати її рекламу наступні 5 років. Дуже гірко плаче Тягнибок, бо йому тепер нема де виступати, але то таке.
****************
ОПЗЖ вимагає імпічменту Зеленського, починає процедуру його запуску, а Вадим Рабинович, лідор ОПЗЖ пішов у стендап-комікі — я думаю його непогано будуть сприймати у клубах райцентрів Красноярського краю як драматичного актора. Залишилося придбати пілотку та ватник.
*****************
ВПС США вперше націлять на Росію бомбардувальники В-1В. Ці літаки незабаром прибудуть на авіабазу у Норвегії.
*****************
Коломойського офіційно можна називати бандитом.
Він програв суд проти шведського економіста Аслунда, у позові до якого одіозний олігарх вимагав спростувати твердження про те, що він — “бандит і пограбував ПриватБанк".
Якщо раптом зустрінете Коломойского на вулиці, то на підставі рішення суду можна абсолютно законно казати йому: «Привіт, бандит!»
*************************
Усі справи проти Байдена та Порошенко закриті. Тепер адвокати Порошенка вимагають притягнути до відповідальності осіб, які ведуть підривну діяльність на користь Росії і руйнують стратегічні стосунки України та США, зокрема народних депутатів Деркача і Дубінського.
Цікаво, а букмекери уже приймають ставки хто раніше сяде до вʼязниці Зеленський чи Порошенко? Чи всі і так знають що це буде Зеленський.
***************************
Дасть Бог день — дасть Бог і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про цих панд розповім.
Репост, комент і лайк є обовʼязковим, як завжди.
А можна я вам ще поплачуся?
Справа у тому, що я балуваний. За останні пару місяців вже звик, що три мої поста набирають найбільше реакцій (коментв, лайків, перепостів), ніж пости інших авторів редакції. А тепер я почав писати пандочок щодня і на інші матеріали мене не вистачає. Автори-колегі мене наздоганяють і відтісняють з першого місця. А я від цього страждаю. Із ситуації бачу два виходу:
1. Перестати писати пандочок.
2. Ви репостите пандочок активніше (десь потрібно 500 репостів за раз) і вони стають найкращими постами сторінки, а я перестаю сумувати.
Ну а поки що до завтра.