"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочок ви доглядаєте так собі, тому навіть не знаю що з вами робити.
*******************
На Чернігівщині відновлять храм Покрови Богородиці у селі Дігтярівка, який збудував Іван Мазепа. Храм належатиме ПЦУ, і саме у ньому гетьман Іван Мазепа та король Швеції Карл ХІІ уклали угоду, яка мала забезпечити незалежність українським землям.
************************
Анастасія Волкова, дівчина, що народилася у Запоріжжі, допомагала хрещеній у селі на Полтавщині, захистила дисертацію у Сіднеї, зараз проживає у Каліфорнії, увійшла до списку новаторів року за версією авторитетного MIT Technology Review, а ВВС включила її у список найбільш впливових та надихаючих жінок 2020 року за організований нею стартап FluroSat.
За допомогою супутникових даних її компанія допомагає тисячам фермерів в усьому світі вирощувати урожай.
Вітаємо Настю і сподіваємось, що і українські фермери скористаються її допомогою.
************************
В Україні створили освітній проєкт “Слухай” – найбільшу онлайн-бібліотеку аудіокниг українською мовою, озвучених голосами українських зірок. У добірці є 60 аудіокниг із творами української літератури, що входять до програми зовнішнього незалежного тестування.
Ті, хто погано вчив українську літературу в школі теж мерщій біжіть слухати.
*************************
Три інклюзивні центри Києва отримали технічне поповнення. Тут з’явилось сенсорне крісло, яке допомагає поліпшити роботу психолога з дітьми. Крісла передала Марина Порошенко.
**************************
Безвіз у Нью-Йорк
Комітет ВР України з питань організації державної влади підтримав постанову про перейменування смт Новгородське (Донецька область) у смт Нью-Йорк. Чекаємо коли козак Байден накаже розмістити у Нью-Йорку військову базу США.
****************************
В штаті Техас у зоопарку міста Сан-Антоніо стартувала акція “Плач, тарган”.
Всього за п’ять доларів співробітники зоопарку назвуть таргана іменем вашого колишнього чи колишньої та згодують птахам, рептиліям або ссавцям.
За $25 доларів ім’ям колишнього коханого назвуть замороженого щура, якого потім з’їсть рептилія.
За процесом поїдання можна спостерігати дистанційно, через інтернет. Як думаєте, скільки тарганів та пацюків назвуть імʼям зеленський? І чи буде взагалі у наявності стільки тарганів у працівників зоопарку? Пишіть варіанти у коментах.
**************
На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть Бог і панду і ви, можливо, про них від мене, протоієрея
Олександр Дедюхін
дізнаєтесь.