"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни. Пандочок не спинити.
********************
Сама гладка та пишна каже нам, що бабушка Бєня програв черговий суд проти України. Після майже шести років судового процесу Стокгольмський арбітраж відмовив олігарху Ігорю Коломойському, бізнесмену Геннадію Боголюбову та колишньому очільнику Волинської облради Ігорю Палиці у стягненні з України шести мільярдів доларів.
Чекаємо коли кучерява бабуся почне програвати і українські суди.
********************
Президент США Джо Байден заявив, що “Америка повернулася”, і оголосив про важливі зміни у зовнішній політиці країни, зокрема він наголосив, що Вашингтон більше не поступатиметься перед агресивними діями з боку Росії.
Вітаємо ці заяви, але памʼятаємо, що Америка нам допоможе, але не буде відстоювати Україну замість нас.
******************
“Європейська Солідарність” вимагає від Служби безпеки України негайно притягнути до відповідальності осіб, які причетні до терористичної діяльності на користь країни-агресора. Мова іде про Тараса Козака, та всіх, причетних до ворожої пропаганди. Санкції мають бути справжніми.
*****************
Національне аерокосмічне агентство США (NASA) обрало компанію Firefly Aerospace, яка належить українському бізнесмену Максу Полякову, для космічної програми “Артеміда”. Ця програма, серед іншого, передбачає висадку астронавтів на Місяць.
Про це повідомили на сайті NASA.
Компанія Firefly Aerospace відповідатиме за доставку корисного вантажу, зокрема за запуск ракети із Землі, посадку на Місяць та інші операції під час місії.
Космос наш, залишилося тільки в Україні лад навести і все буде добре.
*****************
До речі, про космос.
Ілон Маск та його компанія SpaceX оголосили розіграш місць на перший комерційний політ у космос на кораблі CrewDragon. Переможців визначать вже у березні.
Щоб стати учасником лотереї і отримати шанс на політ у космос, потрібно зробити внесок на рахунок лікарні святого Юди і залишити заявку на сайті Inspiration4. Мінімальна сума пожертвування – 10 доларів.
****************
Дасть Бог день - дасть і нову панду, і я, протоієрей
Олександр Дедюхін
, вам про неї розповім. До речі, хочу сказати вам, що навіть шантаж на вас подіяв не дуже. Реакцій на панду із шантажем було, звісно, більше, але не набагато. Не знаю що з вами і робити. Нагадую, що лайк, репост, комент надихають нових пандочок, а якщо цього не робити, то вони зачахнуть і здохнуть. Воно вам треба?