"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Час пандочок прийшов.
**************
Як завжди, основна недільна пандочка - воскресіння Ісуса Христа - і це найкраща новина на сьогодні. Його воскресіння означає наше воскресіння і загальну перемогу. Це чудово.
***************
Сьогодні річниця "порошенківськіх" змін до Конституції. Два роки тому 334 нардепа проголосували за те, щоби солдати НАТО своїми сапогами топтали московію, а Україна стала частиною ЄС. Поки що ніякі вороги при всьому їх бажанні не змогли цього відмінити. Радіймо.
****************
Також досить гладкою пандочкою є те, що у Петра Порошенка є читкий план подальшого євроатлантичного руху України, і він про цей план постійно нагадує дурникам та ворогам із ОП.
Припинити руйнування антикорупційної інфраструктури, реалізувати судову реформу, поглибити секторальну інтеграцію з ЄС, відновити довіру партнерів і наполегливо працювати над отриманням ПДЧ – Президент Порошенко, лідер партії “Європейська Солідарність” назвав покроковий план євроатлантичної інтеграції.
******************
Центр “Миротворець” вніс до своєї бази цивільну дружину народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Тараса Козака Наталію Лавренюк.
Як зазначається, Лавренюк є пособником російських окупантів, також причетна до фінансування російських окупантів та порушення законодавства України про громадянство шляхом отримання другого громадянства.
********************
18 громадських організацій направили відкритого листа держсекретареві США та Міністерству фінансів з проханням запровадити санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака і дружини Медведчука Оксани Марченко.
Санкцій багато не бува.
*******************
Скільки ОПЗЖ не оголошували про "Вставай страна огромная", жодна людина не прийшла на акції в підтримку заборонених медіаворогів. Це свідчить про совковий характер їх лохокторату. Взагалі, на мій погляд, найкраще було б заборонити ОПЗЖ як комуняк та оголосити позачергові парламентські вибори. Тоді переможцем виборів однозначно виявилась "ЄС", що з великою вірогідністю приводить Порошенка у крісло спікера, а там і до сьомого Президента зовсім поруч.
*****************************
Дасть Бог день - дасть і нову панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
приведу її до вас за лапку.
Чекаю традиційних коментів, вподобайок і репостів.