"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандочок, котрий настав.
До речі, вже пару тижнів в мене вдома живуть три справжні пандочки і сьогодні вони досить непогано позували на камеру, але вам я їх не покажу до часу, а може й ніколи не покажу. Але про це докладніше у кінці посту.
А тепер до новин.
********************
Джо Байден на посаді президента США продовжить політику підтримки України. Про це на всеукраїнському форумі “Україна 30". Коронавірус: виклики і відповіді заявила тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін. “Президент Байден вже заявляв, що він є серйозним прихильником України, підтримує її суверенітет і територіальну цілісність, і він буде підтримувати Україну, так само як це робив Конгрес Сполучених Штатів”, – наголосила Квін.
Напевно, Крістина пошепки ще додала, що підтримці України від США не завадить навіть Зеленській, але це й так зрозуміло.
**************
Хроніки жабогадюк.
Національне антикорупційне бюро країні та Спеціалізована антикорупційна прокуратура офіційно звернулись до генпрокурора Ірини Венедіктової з вимогою надати їм право досудового розслідування у справі заступника голови Офісу президента Олега Татарова.
*************
План допуску іноземних військ до України для проведення навчань затверджений. Вітаємо солдатів НАТО на українській землі, та памʼятаємо про майбутню базу НАТО у Нью-Йорку на донеччині.
**************
За розпалювання ненависті до України у Латвії заборонили телеканал “Росія РТР”. Вітаємо це.
**************
Професорку культурології Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова Євгенію Більченко відсторонили від викладання через її висловлювання стосовно мовного закону та антиукраїнських заяв.
Чекаємо її звільнення з записом у трудовій: «Тому що російськомовна щелепа не влазить в університетські двері»
*******************
Колишній власник "Приватбанку" Геннадій Боголюбов, поплічник бабушкі Бєні, вчергове звернувся до суду. У позові він вимагає повернення 33,25% акцій фінустанови, які належали йому до націоналізації.
Господарський суд міста Києва 8 лютого задовольнив клопотання "Приватбанку" і залишив без руху позов екс-акціонера банку Геннадія Боголюбова щодо повернення йому 33,25% акцій фінустанови.
Ми радимо Боголюбову страждати та забути про свої претензії до нашого банку, ібо нєфіг. От що я скажу.
*******************
У Центрі реабілітації диких тварин, що розташований у Василівці, Запорізька область, тигриця й левиця відмовилися від малюків.
тому за них це роблять власники Центру – Олена та Олександр Пилишенки.
Кошенят вигодовують сухим собачим молоком
Фото цих котиків ви можете побачити разом з традиційною заставкою. А от моїх пандочок не побачите доти, поки наші вечірні пандочки (ну хоч одна з них) не набере найбільше реакцій (лайков, коментів, репостов) ніж інші матеріали сторінки.


Своїми пандочками я буду милуватися сам. Ну ще матушка з дітьми. А ви ні.
Поки що все. Дасть Бог день, дасть Бог і панду, а я, протоірей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім, але своїх, домашніх, справжніх і живих, самі знаєте за якої умови покажу. Ось так.
Все у ваших руках.