"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки вже з нами.
А своїх пандочок я вам ще не покажу, бо мої умови поки що не виконані. Виконуєте — побачите.
А тепер до новин.
********************
За результатами розслідування ФБР, Міністерство Юстиції США вимагає через суд конфіскувати черговий хмарочос у компаній, пов’язаних з Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим.
Хмарочос у Клівленді їхня контора купила у 2008 році за 34 мільйони доларів. У судовій скарзі американський уряд сьогодні стверджує, що 12 мільйонів доларів із цього платежу були вкрадені в українського ПриватБанку. Американці називають аферу по виведенню 12 млн доларів з Приватбанку найбільшим банківськім шахрайством у світовій історії.
Сумнівний такий рекорд, я вважаю, але безумовною пандочкою є те, що американське правосуддя зайнялося Бєнєю та його грошима.
*****************
У військовому бюджеті США на поточний рік закладено 275 мільйонів доларів на допомогу Україні – це на 25 мільйонів більше, ніж торік.
****************
Адвокати Президента Петра Порошенка повідомили про закриття справи щодо нібито розкрадання 100 мільярдів доларів політичними діячами США та Порошенком.
Чекаємо коли НАБУ відкриє справи про розкрадання мільярдів Зеленськім та іншою зеленню.
*****************
У період Чемпіонату світу російським біатлоністам заборонили публікувати у соціальних мережах національні герб та прапор.
Про це повідомляються російські ЗМІ. Зазначається, що через санкції Всесвітнього антидопінгового агентства збірна Росії на ЧС-2021 у Поклюці (Словенія) буде виступати без прапора і гімну.
Чекаємо коли збірна Північної Мельдонії буде виступати зовсім без країни.
******************
70-річний британець самостійно перетнув Атлантичний океан на човні.
Френк Ротвелл (на фото) з Великої Британії став найстаршою людиною, яка перетнула Атлантичний океан. Всього він подолав 4828 кілометрів.

12 грудня чоловік розпочав свою подорож з Ла-Гомери на Карибських островах, а фінішував 6 лютого в Антигуа, що в Карибському басейні, щоб бути зі своєю дружиною у День святого Валентина. Його мандрівка тривала 56 днів.
Коли я виросту, хочу попливти до Нової Зеландії, але з гарною командою. Будемо йти під українськім прапором і кожного дня служити молебні, а по неділях літургію.
У коментах записуйтесь до команди всі бажаючи. Тоді подумаємо який корабель орендувати, чи може одразу круїзний лайнер.
Поки що все. Дасть Бог день, дасть Бог і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім.