"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандочок, котрий настав!
*************
Європейський парламент підтримав заснування Кримської платформи і закликав високопосадовців Євросоюзу та держави-члени ЄС надати цій ініціативі всю необхідну підтримку. Про це йдеться у резолюції Європейського парламенту від 11 лютого 2021 року про імплементацію Угоди про асоціацію ЄС із Україною.
***************
А в цей час представник північної мельдонії Вася Небензя дуже образився на те, що його розмазали по підлозі у СовБЕЗі ООН і почав голосити снсбачим голосом, мовляв, Германія та Хранція — співучасники злочинів на Донбасі! А міністр Лавров довгою мордою закивав в такт Небензі та загрожував розірвати дипломатичні відносини з ЄС. Оптимістично налаштовані українці зраділи та пішли за шампанським. І це добре.
****************
А взагалі в м-лів все іде як завжди. Телеграм канал «Царьград» сумує за фашистами та наполеоном, і каже, що такі морози у цьому році, а жодного окупанта нема. ЗМІ повідомляють, що українці викрали 250 млн руб іх московських ячеек. На цьому фоні Ілля Ківа виглядає зразком адекватності коли розповідає, що його діда у Львові розстріляли у 45-м, дід вижив, але памʼять про це залишилася.
******************
Бережіть себе, бережіть близьких, нехай до вас завжди приходять веселі пандочки та інша радість.
Дасть Бог день — дасть і панду.