"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить пандочок, час котрих настав.
Але своїх пандочок я вам не покажу, продовжу ними милуватися приватно. Для всіх хай будуть загальні панди.
*******************
Служба безпеки України оголосила про підозру у вчиненні злочину громадянину України Анатолію Шарію. На переконання слідчих, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Є підстави вважати, що Анатолій Шарій діяв на замовлення іноземних структур. Чекаємо на заборону партії шарікових в Україні і на блокування Ютубом шаріковської порнографії.
****************
“Європейська Солідарність” впевнено нарощує підтримку.
Про це свідчить опитування компанії InfoSapiens.
Якби вибори в Верховну Раду відбулися наступної неділі, “Європейська Солідарність” отримала б 23% від тих, хто визначився.
Такі ж показники має і партія “Слуга народу” – 23% За ОПЗЖ готові голосувати 21,8%. “Батьківщина” –13,7%,
Такі ось незнищенні порохоботи. А чи давно нам розповідали, що ми зникнемо та розсіємось? Тримаймося і рухаємось до перемоги.
*************
"Європейська Солідарність" визначилася з кандидатом у народні депутати по окрузі № 50 в Донецькій області. За крісло у Верховній Раді боротиметься Юлія Кузьменко. Балотування Юлії Кузьменко від “Європейської Солідарності” є знаком солідарності, і знаком підтримки для всіх політв’язнів, які сьогодні перебувають за ґратами.
*****************
Євросоюз готує санкції проти Росії за ув’язнення опозиціонера Олексія Навального.
Санкції ЄС за порушення прав людини, пов’язані з ув’язненням Навального, розробляють із минулого тижня. Очікується політична домовленість запровадити санкції в березні.
******************
Дасть Бог день - дасть Бог і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
про всіх панд вам розповім.