"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить пандочок, час котрих настав.
**************
Ми сьогодні згадуємо трагічні події Революції Гідності, це сумна дата, але те, що Революція перемогла — це величезна панда. Тепер важливо захистити цю перемогу, не дати злу, демонам і антимайданівцям відіграти все назад.
**************
Також сьогодні День народження у моєї улюбленої депутатки, бійця, найкрасивішої жінки нашого парламенту — Софії Федини. Вона настільки чудова, що Зеленській від неї потерпів, потерпіває та в решті решт зовсім зникне. Вітаю Софію, та бажаю їй ще багато років плідної праці на благо Україні та на радість нам. Вітайте нашу розумницю в коментах, а я їй всі ваші вітання передам.
************
Служба безпеки України повідомила про підозру заступнику міністра оборони Російської Федерації – начальнику Головного військово-політичного управління Збройних сил Російської Федерації, генерал-полковнику Андрію Картаполову.
Підозра повідомлена за наступними статтями Кримінального кодексу України:
– посягання на територіальну цілісність і недоторканність України);
– ведення агресивної війни;
– порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством.
Матеріали для Гааги продовжують збиратися.
*******************
Україна цілковито перетворилася на проєкт західних країн.
Про це заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков.
Алілуйя! Нам пощастило! Ми стали Заходом! Можливо нарешті від нас відчепляться зі своїм узким міром. Бетонний паркан і рів з крокодилами конче потрібний.
************
От ми називаємо мокшан свнсбаками, але не потрібно забувати, що є собаки і дуже гарні поросята. Ці справжні Божі творіння абсолютно не родичі диких залісців. Так у Німеччіні такса вигодовує маленького кабанчика (на фото). А мордорські свнсбаки — це зовсім не Божі створіння, це — сатанинські мутанти. Ще раз кажу, що бетонний паркан і рів з крокодилами на кордоні з ними конче потрібний.
Нагадую, що для підтримки нашої сторінки нам дуже необхідні ваші лайкі, коменти та репости — це допомагає нам звільнятися від санкцій фб. Ну і збільшує можливість того, що я вам покажу своїх домашніх пандочок.
Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім.