"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Час пандочок. Зустрічайте.
**************
Петро Порошенко купив телеканал “Прямий” у Володимира Макеєнка.
Ну про це ви всі вже знаєте. Така в нас головна панда, але від кожного вибуху сірководню та від усіх цих арестовичів, павловських, іванових, сокирних їх прихильники запалюються дупи та швидше приходить весна — це чудово, я вважаю.
Особливо приємними є воплі трішки вагітної Мєндельши, котра заявила, мовляв, зеко манда не планувала введення санкцій проти «Прямого». Будемо вважати це початком покаяння та щиросердечним зізнанням.
*****************
Партія «Європейська Солідарність» закріплює лідерство у рейтингах.
У нас вже 19,2%, у ОПЗЖ та слуг по 17%
Якщо порівнювати з результатами останніх парламентських виборів, «ЄС» збільшила підтримку у 2,5 рази, а слуги у 2,5 рази впали.
Це все зробили ви, ті, що тут читаєте, упороті порохоботи, котрі не здалися, не злякалися та витримали удари 2019 року.
Рейтинг Петра Порошенка теж постійно росте, і, якщо в другій тур президентських виборів виходять московський посіпака Бойко (якого ви чомусь так боїтесь) та наш Гетьман, Петро Олексійович впевнено перемагає: 53% на 47%
******************
Україна засипає ринки Євросоюзу гарбузами. Основним місцем збуту свіжих гарбузів є Велика Британія. Слава Богу, що Зеленський про це нічого не знав і українські аграрії наростили експорт на 76% у порівняні з попередніми роками. Також ми експортуємо гарбузи у Румунію, Молдову, ОАЕ Болгарію та Нідерланди.
***************
Ровер Perseverance успішно сів на Марсі. NASA не повідомляє, чи розглядається можливість відправлення туди всіх мордорських свнсбк. Я думаю, це і не потрібно. Краще відправити їх на Місяць: набагато дешевше і можна буде у гарний телескоп роздивлятися на те, як вони там страждають. А ви як думаєте, куди будемо відправляти туалетного путьонка зі свитою після Гааги? Давайте обговоримо у коментах.
*************
UPD. На засіданні Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України було ухвалено рішення про санкції щодо нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та інших осіб.
Подробиці про це дізнаємося згодом, а поки що будемо радіти.
***************
На сьогодні все. Дасть Бог день, дасть Бог і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них обовʼязково розповім.