"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки поруч.
**************
26 лютого Україна відзначає День спротиву окупації Криму та Севастополя. Сім років тому у Сімферополі відбувся багатотисячний мітинг кримських татар і проукраїнських активістів на підтримку територіальної цілісності України та проти проведення позачергової сесії Верховної Ради Криму.
Президент США з цього приводу сказав: “США продовжують підтримувати Україну та її союзників сьогодні, як і з самого початку цього конфлікту. У цю сумну річницю ми підтверджуємо просту істину: Крим – це Україна”, – заявив Байден.
В той же час Прокуратура Криму (українська) з 1 березня починає готувати нове повідомлення в Офіс прокурора Міжнародного кримінального суду в Гаазі щодо ситуації на окупованому Росією півострові.
Боротьба триває.
*****************
Національне антикорупційне бюро закрило справу проти Президента України, лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка.
Нагадаю, що Петра Олексійовича разом з Обамою, Байденом та Хіларі Клінтон звинувачували у розкраданні 100 млрд. доларів. Скільки шуму було, як дихали, причому всі: вид явних ворогів, до «незалежних» сучукрзмі на кшталт скріпіних та бігусів. А тепер мовчки сидять з язиками у своїх дупах. Нема чого сказати.
*************
Друга постійна протимінна група НАТО (SNMCMG2) увійшла в акваторію Чорного моря у четвер, 25 лютого, в рамках першого розгортання сил Альянсу в 2021 році.
Зазначається, що група перебуватиме у Чорному морі у складі з турецького флагмана Sokullu Mehmet Pasa, фрегата BGS Priboy (Болгарія), тратильщиків ROS Lupu Dinescu (Румунія), ESPS Tajo (Іспанія) і TCG Ayvalık (Туреччина).
Група візьме участь в румунсько-болгарських навчаннях з протимінної боротьби “Посейдон” та проведе навчання з Військово-морськими силами України.
Крім навчання, група НАТО також відвідає порти Констанци в Румунії та Одеси в Україні.
******************
До кінця цього року в Україні введуть режим “paperless”, за якого держоргани припинять вимагати від громадян паперові документи для отримання державних послуг.
Так обіцяє Шмигаль, а ми ми подивимося та проконтролюємо.
**************
Держпідприємство "Київський бронетанковий завод" передало Збройним Силам України партію з п'яти одиниць відремонтованих танків T-72.
*******************
Ок, дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім, а поки що не забувайте традиційно лайкати, репостити та дякувати.
Нехай пребудуть з вами панди!