"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! До нас прибігли радісні пандочки вихідного дня і вітають вас зі неділею — днем воскресіння Христа, а значить найбільшою перемогою.
*************
Українська національна страва – борщ – увійшла до списку 20 найсмачніших супів у світі за версією американського видання CNN.
“Шматочки ніжного буряка плавають у блискучому червоному бульйоні для супу, котрий люблять в Україні та по всій Східній Європі. Борщ, який часто приправлений рясною порцією сметани, є чим завгодно, але не простим буряковим супом”, – описують страву редактори CNN.
Наразі українські кухарі ведуть кампанію за включення українського борщу до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
І це ще британці не куштували борщ зі снігурами та російськомовними немовлятами!
*************
У Конгресі США запевнили, що президент Джо Байден сприятиме євроінтеграції України
Американський лідер має достатньо інформації про події в Європі. Про це заявила конгресвумен від Демократичної партії Марсі Каптур, яка очолює групу підтримки України в Палаті представників.
Залишилося нам повернутися до влади, та теж сприяти євроінтеграції України та викинути на смітник всіх, хто цьому заважає
*****************
Державне підприємство "Антонов" має намір розробити вітчизняний важкий стратегічний ударно-розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс. Головна ідея полягає у створенні інноваційного продукту всередині країни.
Чудова новина. Не «Байкатарами» єдиними нищити свинячу та собачу бурятсько-мордовську орду.
************
І от вам ще прекрасна новина: Вісім російських дипломатів з сім'ями не могли виїхати з Північної Кореї звичайним шляхом.
Щоби пересекти кордон, їм довелося власноруч штовхати несамохідну дрезину.
Яка краса. Сподіваємось незабпром побачити фотки нових бурлацькіх артелєй на росії.
**********************
А поки на заліссі штовхають дрезини та формують бурлацькі артєлі, армія США бере на озброєння лазерну та електромагнітну зброю.
Пентагон запланував польові випробування електромагнітної гармати Tactical High Power Operational Responder (THOR) 2024 рік, а з 2026 року вона може стати штатним озброєнням сухопутних військ США. Її призначенням стане боротьба з дронами і роями безпілотників.
Дякую Тобі, Боже, що Україна, хай з проблемами та негараздами, але все одно залишається по Західний бік від нової залізної завіси. Амінь. Алілуя!
************
Дасть Бог день, дасть Бог і панду. А я,протоієрей
Олександр Дедюхін
, обовʼязково вам про них розповім!