"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочок не спинити!
****************
СБУ заблокувало російську ботву.
Ботоферма потужністю у понад 18 тисяч акаунтів, зареєстрованих на російських сервісах, активно використовувалася для поширення фейків у період місцевих виборів 2020 року.
І тим не менш, партія «ЄС» на минулих виборах показала достойний результат, в першу чергу завдяки вашій активності, парафіяни, бо ви не зважали на дурних ботів та продовжували розповсюджувати проміння здорового глузду з нашої сторінки. І ми вам дякуємо зараз також за кожен репост, лайк та комент.
*****************
Національне агентство з питань запобігання корупції зупинило державне фінансування партії “Слуга народу” в зв’язку з виявленими порушеннями.
Як зазначається, НАЗК виявило ознаки кримінальних правопорушень у звітах “Слуги народу” – за ст. 159-1 (порушення порядку фінансування політичної партії), ч. 5 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
Окрім провладної партії, порушення виявили у звітах “Конгресу українських націоналістів” та “Блоку Вілкула “Українська перспектива”.
Також НАЗК знайшло порушення порядку подання фінансового звіту в 11 партій:
– “Слуга народу”;
– “Конгрес українських націоналістів”;
– “Рух нових сил Михайла Саакашвілі”;
– “ВО “Свобода”;
– “Блок Вілкула “Українська перспектива”;
– “Важливий кожен”;
– “ВАРТА”;
– “Соціал-патріотична асамблея слов’ян”;
– “Нова демократія”;
– “Громадська сила”;
– “Команда Андрія Балоги”.
Гарна компашка, чо уш. Так тримати, слуги Коломойського.
**********************
В Україні стартувала розробка нових позашляховиків для ЗСУ.
Міністерство оборони України планує кардинально оновити парк автомобільної техніки багатоцільового призначення для підрозділів Збройних сил України.
Про це повідомив міністр оборони України Андрій Таран.
“Планується, що оновлення парку автомобілів багатоцільового призначення буде здійснено після приймання обраного зразку на озброєння Збройних сил України”, – сказав міністр.
***************
Ну і на останок, хочу привітати з Днем Народження Патріарха Варфоломія, побажати йому натхненного служіння та нових ідей по троллінгу РПЦ ФСБ, многіх та благіх літ служіння Церкві.
*****************
Дасть Бог день - дасть Бог і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про панд розповім.