"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки радіють вам.
Але сьогодні вони якісь непевні. Мабуть через те, що ви їх останнім часом поганенько репостите.
**************
Почнемо з того, що людина, яка працює премʼєр-міністром у Словаччині посміла тявкнути ротом, що готова віддати українське Закарпаття Росії за вакцину «Спутник».
Правильні люди нагадали цьому недоумку, що у Закарпатті знаходиться 128 гірська окрема штурмова бригада, котра готова забрати колишні українські землі у Словаччини, а решту повернути Чехії за ящик пива.
Сьогодні цей підпуйловський холуй довго вибачався і затикав пальцем рота. В цьому пандочка. Але нагадаю, що за Порошенка навіть Вітя Орбан угорській не наважувався подібне промовляти навіть пошепки.
*****************
В Україні знов почав діяти закон про проведення конкурсів на зайняття посад держслужби.
Ну точно анекдот про козу в дії. Але ж пандочка.
****************
Ну і на останок.
Десь у Єкатеринбургу жив собі дядько, а потім у 2016 році раптом вирішив поїхати «піднімати» Крим. Все на Уралі продав і вклав гроші у овечу ферму. А вже зараз в нього відбирають цю ферму якісь російські чиновники. Це чудово, я вважаю. Бо нех@й шастать, як кажуть добрі та чуйні бандерівці.
Єдине питання, як ви вважаєте, з таких «підʼємщіків» контрибуцію за пошкодження нашої власності будемо брати двома рабами чи вівцями? Чекаю ваших варіантів у коментах.
***************
На сьогодні все, на жаль. Дасть Бог день — дасть і панду, звісно, якщо ви будете їх репостити, лайкати та коментувати.