"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Ніщо не зупинить час пандочок, котрий настав.
**********
Перш за все ми сьогодні визначаємо 207 річницю із дня народження великого пророка української нації — Тараса Григоровича Шевченка.
Тарас — це наша духовна зброя, разом з Церквою, разом із сильними духом українцями.
В той же час ми розуміємо, що для когось Шевченко - лише купюра в 100 гривень. Для когось Україна лише територія.
Але любов не вимірюється. Любов народжується та актуалізується. У дрібницях та повсякденності, тому міцно тримаємо прапор нашої свободи, провіщений Кобзарем, та будуємо справжню Україну.
**************
Із ОПи приходить все більше відомостей про переляканість та несамовите тремтіння тамошніх мешканців у звʼязку з наближенням виходу фільму «Нетфлікс» про вагнерівців. Ну що ж, кіно Зеленського породило, кіно, сподіваємось, і знищить всю його недолугу карʼєру.
*************
Чинна адміністрація Білого дому може вимагати екстрадиції Коломойського – заявив економіст, співробітник Атлантичної ради Андерс Аслунд.
«Зараз йдуть кримінальні справи проти нього в суді. І це досить серйозно. У нього активи тут близько мільярда доларів. Це великі активи”, – наголосив Аслунд.
За його словами зараз в Америці обговорюють кримінальні справи проти Коломойського, зокрема про те як, він привласнив 5.5 мільярдів доларів “ПриватБанку”.
Звичайно, нам хочеться щоби цю бородату бабусю забрали вже швидше, але тут головне не швидко, а назавжди. Хай розслідують і забирають з усіма підєбєнєвцями.
***************
До речі, до закінчення президентства Зеленського, залишилося максимум 3 роки, а після того, за інформацією наших джерел, США готові ввести санкції і проти нього, якщо він докорінно не змінить свою політику. Залишилося недовго чекати. Запамʼятайте цей твіт.
****************
Тим часом Україна направить у Гаагу нове повідомлення про військові злочини Росії на Донбасі ідеться про факти обстрілів РФ цивільних об’єктів на Луганщині.
Зашморг на шиї московського сцаря пуйла І ніхто послабляти не збирається.
*************
В Україні завершується робота над законопроєктом про свята і пам’ятні дати, Український інститут нацпам’яті підготував законопроєкт про 8 березня, який не має бути вихідним днем.
Звісно, що в цій Раді він навряд буде прийнятий, але нічого, готуємось до майбутньої.
***************
Протягом наступних трьох тижнів США збираються завдати контрудару по російських мережах у відповідь на хакерські атаки з боку росіян.
Гопніки стулили дупи і кашлянути бояться.
*****************
Вчені Лабораторії дослідження просунутих форм руху в Нью-Йорку створили першу реалістичну модель варп-двигуна: подолати швидкість світла стає більш реально, інші галактики все ближче, але треба не забувати періодично наводити лад на своїй Землі та прибирати плісняву та мусор тут.
****************
На сьогодні все, дасть Бог день — дасть Бог і панду, а я протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім.
Не забуваємо лайкати, коментувати та репостити, бо це наближає нових панд.