"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

"Пандочка дня" - Олександр Дедюхін

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки поспішають на допомогу.
*****************
Собачій рот заговорив цікаві штучки, або розваги павуків у банці.
Дубінський сьогодні виклав відосік, де прямим текстом заявляє, що плівки Деркача йому принесли із ОПи, а приймати участь у прес-конференції по плівкам "Байдена -Порошенка" йому наказав Арахамія.
Нагадаю, що вчора Президент Порошенко заявив, що Зеленський підтримував компанію Деркача проти Байдена, ОПа істерично верещала, мовляв Порох бреше. А сьогодні Дубінеску фактично підтвердив слова Петра Олексійовича.
Тепер Держдеп суворо дивиться на Зеленського і чекає коли той з колін впаде на пузо і почне повзти у правильному напрямку.
*********************
Країни “Великої сімки” (G7) вважають Російську Федерацію стороною конфлікту на Донбасі. Санкції проти неї будуть продовжувати, поки не відновиться територіальна цілісність України.
Про це йдеться в заяві послів G7 до річниці анексії Криму, опублікованій на сайті уряду Британії.
*********************
НАТО продовжить посилювати свою присутність в Чорноморському регіоні у зв’язку з анексією Криму Росією і його мілітаризацією.
США планують розмістити в Чорному морі свої кораблі з новітніми крилатими ракетами Tomahawk Block V. При цьому американці мають намір забезпечити постійне чергування кораблів там.
*******************
Гео Лерос злив в мережу одкровення бізнес-партнера Зеленського. На приховану камеру вдалось записати купу секретів про Президента та його оточення. Всі корупційні схеми та призначення проходять безпосередньо через кабінет Зеленського на Банковій.
Партнер Зеленського підтвердив, що той сидить на кокаїні.
Все це ми знаємо, але чергове підтвердження буде не зайве.
********************
В Києві африканській їжак втік з вольєру та застряг у радіаторі опалення (на фото). Витягнути його не могли, бо він перелякався і весь час намагався скрутитися у клубочок. Добрі люди злили воду з системи всього дому, зняли батарею та за допомогою болгарки звільнили їжака з полону. Вітаємо малюка і дякуємо добрим людям.
******************
На сьогодні в мене все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей
Олександр Дедюхін
вам про них розповім.