"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Ну що, не вгадали ви, хто тут у вас самий оптиміст після Падре, тому пандочки у вас будуть тощі, бліді й немічні. Бо я в душє не їбу, як Падре вдавалося знаходити всіх тих пандищ, яких він знаходив, бо куди не кинеш оком стомленим, кругом хуйня ©
Ну або треба вважати за пандочку, наприклад, повідомлення про те, що Сєрлєщ, улюблена людина діджейки з табельним входом ззаду у формі вази, за рік валандання хуїв на Укрзалізниці заробив у сумі 5,64 млн грн. Бо красівий. Чим не панда? Ну така от отдєльно узята панда отдєльно узятого Сєрлєща. Давайте порадуємось, чо уж.
Ну і ще можна вважати пандочкою те, що у відповідь на нарощування Росією військової присутності біля наших кордонів, стягненої туди техніки та постійно прибуваючих все нових і нових ешелонів людей та зброї, зреагували у… Пентагоні та Європі. Ну блядь хоч хтось збирається нас захищати, поки Ваві нема коли відволіктися від дверей та надписів «Вова лох». Інша справа, що наші служби бодро відрапортовали, що, мовляв, ми готові, як ніколи. І, мовляв, ніяких провокацій не допустимо, і взагалі Раша там вже котрий год бряцяє зброєю, ми тут вже звикли. І це можна вважати за пандочку – такі їхні оптимістичні реляції, але блядь. Це якась дуже хуйова пандочка. Не довіряю я їй.
Ну і ВОЗ ще трішки – тріііііішки, на півшишечки – порадувала тим, що визнала ефективність китайської вакцини Sinovac, а це означає, що по-перше, можливо – можливо! – в нас таки покращиться ситуація із вакцинацією, бо саме цей Sinovac ми наче домовились завозить. А по-друге, знов таки можливо – можливо! – із безпаспортно-безвакцинного гетто, куди ми потрапили завдяки чуйному та неухильному керуванні нашої сонцессяйної Зелі, нас випустять. Колись. Віримо, молимось.
А в решті новин пандочок нема. Від слова ніхуя. Від великого такого слова ні-ху-я. Повернеться Падре – вселить у вас надію. Поки що сидимо тут зі мною, рипаємось тільки по моїй команді. До завтра!