"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Падре все ще відпочиває, тому пандочок для вас гоняє сьогодні знов не він. Але обіцяю, погрожувати не стану, попри те, що до світлих часів ще конати і конати.
-Тож, добре, що в нас є кому перейматися тією кількістю зброї та пушечного м’яса, яке продовжує накачувати ошаліла кремлівська моль на наші кордони. Погано, звісно, що не той, кого ошуканий нарід всадовив на прєстол, а лишень наші партнери з НАТО. Сьогодні вперше на офіційному твітері Сухопутного командування союзників НАТО з’явилося повідомлення українською мовою. «Україна є цінним партнером Альянсу як один з шести наших партнерів із розширених можливостей, і в даний час в штабі #LANDCOM працює один український офіцер», - написали там. Так досить прозрачно кой-кому нагадали, що по-перше, бачать всі ті перетурбації чергових дивізій у Крим та кордон біля Харківської області, а по-друге, кой-кто отримає у відповідь досить неприємну плюху, якщо сунеться. Повторюсь – ну хоч хтось займається захистом нас, поки Вава накрив черговий Катар верхніх та нижніх дихальних шляхів. Там потім ще високий представник Євросоюзу по іноземним справам додав, що, мовляв, ЄС з вами, не ссить. І з США також нєдвусмислєнно натякнули. Так шо відпочивай, Вовчік, відпочивай. І без тебе все владнається.
-Щиро вважаю пандочкою також те, що згідно розрахунків, Вавася втрачає рейтинг швидше за всіх своїх попередників разом узятих. Це харашо. Раніше впаде – раніше дорослі до керма повернуться.
-Пандіще таке величезне зі світу спорту – гімн України лунав у Москві (уявляю, як там чортів корчіло і шкварило!) – наша важкоатлетка з Харкова Каміла Конотоп, що виступає у категорії до 55 кг, стала абсолютною чемпіонкою Європи (хулі вони той чемпіонат на болотах взагалі проводили – то інше питання).
-І про новини космосу. Марсохід NASA висадив на поверхню червоної планети апарат, який має його облетіти зверху. Спитаєте, яка це пандочка? Відповім – нєпосрєдствєнна! Це – майбутнє, яке колись на нас чекатиме. Як тільки з рашою справимось.