"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Доброго здоровлячка всім. Оскільки сьогодні вашу головну (після Падре) загоняльницю пандочок накрило циклоном, то вони будуть сухі такі, на масі, але підсушені, як на конкурс.

Тож, для початку обережна така – не спугніть! – пандочка з НБУ. Там Кирило Шевченко, той що глава Нацбанку, заявив, що Україна може розраховувати на цілих два транши від МВФ, але для цього потрібно, аби Верховна Рада прийняла все, що має прийняти. Схрестили пальчики і молимось.

Тризубого Семена на прізвисько Вомбат редутний суд не випустив з СІЗО. Не допомогли ані припадки, ані жінка, засипана дітьми, яка волала «спасітє-памагітє». Нормально, я щітаю. Нехай сидить, оздоровлюється.

І далі в нас суцільна воєнщина пішла. Піксельні такі пандочки, воїнствєнні, як і полагається у неспокійний наш час.

По-перше, наша бійці провели спільні навчання Сил спецоперацій, на яких тренувалися атаку морського десанту ворога. Проходило це все поблизу окупованого Криму, тож там, сподіваюсь, змінили пару-другу майтків.

По-друге, серед яструбів поповнення. Кравчук, Леонід, прастігосподє, Данілич, заявив, що власноруч готовий стріляти. Каже, вже й місця пристріляти встиг і, попри те, що бачить погано, відстрілюватися від російських окупантів збирається до останнього патрону. Мая ж ти кіся деменцієва! А що ж так-то? Де ж ти раніше був, коли перемовинами збирався перемагати, а? Але йой, най буде вже. Настрій піднімає все одно.

Ну і останок вам пандіще таке, що ого-го! Сайт НАТО відтепер також і українською! Раніше там було тільки три мови: англійська, французька та російська. А тепер ще й українська. Сльози щастя застилають монітор. Дожила, уявляєте? Дожила до цього світлого дня!

За сім прощаюсь і до завтра. Падре все ще не буде, але ви не ревіть! Сайт НАТО українською, ну ви подумайте тільки!