"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Христос Воскрес!
********************
У Мертветчука обшуки. Навряд там щось знайдуть кримінальне, бо є інфа, що куму путіна про ці обшуки сказали ще вчора. Черговий спектакль. Але ж ніхто нам не забороняє отримувати задоволення від процесу.
До речі, полумʼяна генпрокурорша Вєнєдіктова підписала підозру у державній зраді Віктору Медвєдчуку та Тарасу Козаку. Шо, невже такі Зе вирішив знов погратися у вибори? Чи то Блинкен оживотворив Зекоманду?
*************************
Військово-морські сили Збройних сил України спільно з береговою охороною США провели в акваторії Чорного моря тренування типу PASSEX.
Фрегат берегової охорони США Hamilton зайшов до Одеси.
Навчанням та фрегату намагалися завадити пацюки з ВМС РФ, але ж куди тим пацюкам тягатися зі справжніми військовими.
**************************
У Данії громадянина РФ судили за шпигунство. Згідно з рішенням суду міста Ольборг громадянина РФ Олексія Нікіфорова визнали винним у шпигунстві та призначили до 3 років позбавлення волі та депортацію.
Я от тільки не зрозумів, депортують його зараз, чи вже після відсідки. В останньому випадку не виключаю, що він буде вчиняти дебоші у вʼязниці та просити продовження терміну увʼязнення, щоби не вертатися в РФ.
****************
Уряд Нідерландів подає позов проти Російської Федерації до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) за її участь у збитті пасажирського лайнера рейсу МH17 над Донбасом у 2014 році.
Правосуддя для вбивць неминуче.
*********************
Американські військові затримали в Аравійському морі судно з російською зброєю. На судні виявили російські протитанкові ракети, а також китайські штурмові гвинтівки, кулемети та гранатомети.
Це ще одна відповідь на те, яка країна на нашій планеті є імперією зла.
*********************
Пілот «Формули 1» Ленс Стролл виявив ставлення більшості учасників перегонів до росіянина Микити Мазепіна. Канадець показав мокшаніну середній палець.
Той варіант, коли навіть гарне прізвище не рятує тебе, якщо ти дурний. Папіни міліарди теж (Мазепін — син російського міліардера).
*****************
У Судані літак здійснив екстренну посадку через те, що кіт пробрався в кабіну пілотів та здійснив напад на капітана. Ніхто серйозно не постраждав.
У Києві на Набережно-Рибальській водії зупинили рух транспорту щоби пропустити качину родину, а також допомогли пташкам дістатися Дніпра.
******************
На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім