"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Христос Воскрес!
********************
Ківа вирішив стати адвокатом Мертветчука і пообіцяв відповісти на всі звинувачення «семетрічно». Якби цей кандидат у проффессори ще й в суді взявся захищати свого патрона — взагалі було б ідеально. І дуже «семетрічно»
******************
Петро Порошенко подає до суду на наклепника Гордона. Хай цей лисий поцікавиться як Олексійович засудив журнашлюшек з ВВС за наклеп. До речі, адвокати Порошенка наголошують, що відповідальність за брехню, яку багато років продукують проти п’ятого Президента, лідера партії “Європейська Солідарність”, рано чи пізно наздожене кожного. Отож, стуліть пельки, моськи, доки ще не пізно.
***********************
Протягом президентського терміну Джо Байдена Україна може отримати План дій щодо членства в НАТО.
Про це заявив колишній заступник генерального секретаря НАТО Александер Вершбоу на конференції “Україна у Вашингтоні”, організованій Фундацією США.
Залишилося небагато: щоби Зеленській не заважав.
*******************
Сполучені Штати повністю підтримують ініціативу України “Кримська платформа” й докладатимуть разом із партнерами зусиль, щоб вона мала успіх.
Про це заявив у вівторок в.о. помічника держсекретаря США Філіп Рікер
Умовою, яку поставили амеріканські партнери — це «розібратися» із Коломойським, Медведчуком та Єрмаком. Ну ви бачите як кострубато у Зе виходить з ними боротися.
******************
На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.