"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Всім гарного вечора. Пандочки знов будуть! Але дрібні.

✅На кума Вітю (бо за прізвище його банять нещадно) наділи електроний браслет. І хоча в цілому це ви самі розумієте, яка насправді показуха і промошоу одного зеленого залежного від овацій клоуна, сам факт окольцєванія трішки гріє наші мятєжні души, погодьтесь.

✅Поки ми тут сходимо з рейок і отчаянно намаємось не дати Ваві остаточно лігти у дрейф у напрямку «пасматрєть в глаза і увідєть мір» в глазах Путіна, наші балтійські друзі, а зокрема естонський дипломат, глава представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, впевнений, що доживе до того дня, коли Україна вступить в ЄС. "Я доживу до цього дня ... Чим більше Україна реформує, тим більше ЄС підтримує Україну", каже він. Давайте не підведемо, а?

✅І знов гарні новини з Балтики: Уряд Литви надасть нам 100 тисяч вакцин. Про це розказав міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс. Це, звісно, не мільйони, обіцяні Вавою ще влітку минулого року, але вони, хоча б будуть реальні, а не лише у чийсь голові.

✅Нацрада з ТРМ оштрафувала телеканал Z ZIK на 341 тис. грн за поширення закликів до розпалювання війни. Це вони нарешті подивилися педерачу, де Гадя Савченко разом із Добкіним та Кузьміним оргазмували на те, як треба правильно розстрілювати тих, хто керував країною у 2014-2019 роках. Звісно, що 340к грн – то дрібниця, але приємно. Нехай наступного разу думають, перш ніж давати слово тій агресивній ваті.

✅Ну і про геть приємне: У Житомирському парку культури та відпочинку студенти біля рідкісних дерев встановили таблички з QR-кодами, що дадуть змогу дізнатися цікаві факти. Тепер відвідувачі, гуляючи парком, можуть зупинитися біля дерева, просто навести телефон на QR-код і дізнатися багато цікавого про дерево. До речі, на території парку є низка екзотичних рослин з різних континентів. Їх завіз сюди останній потомок знатного роду барон Іван де Шодуар. Ех, плюнути б на роботу та махнути у Житомир, правда?