"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Христос Воскрес!
Якось сьогодні в нас з пандами трохи краще, ніж вчора, тому поїхали.
**********************
Іванушка-дурачок не спромігся одягнути вишиванку. Це мега панда. Худоба має ходити в касавароткє. Нема чого об неї наш одяг псувати.
*********************
Якщо ви нічого не зрозуміли з прес-конференції хазанова, то в мене для вас є дуже гарна новина: ви абсолютно психічно здорова людина, і тому вам важко зрозуміти всі ці фразочки може генерувати лише людина зі сплутаною свідомістю, а розплутати цей брєд і психіатр не в змозі.
«…я про тінь можу говорити дуже багато…»
«Епоха корупції — ми зробили багато кроків вперед»
«Кластери припинення війни між Німеччиною та Францією ...»
«І на Дніпрі, і в Одесі, і в Україні...»
«свято перших леді та джентельменів....»
«нові обличчя, які були, вони постаріли..»
«у нас декілька планів… А, Бе, Це…»
«я про президента Зеленського – це я…»
"я не спроможній..."
"Бог любит троицу, я могу третий раз пообещать…"
******************************************
Після двох років пручання, Зеленський погодився на військовий парад у День Незалежності. Це добре. Головне, щоби цей парад пройшов не лише в його голові.
****************************
Посли країн “Великої сімки” з нагоди Дня вишиванки зробили фото в традиційному українському одязі. Жоден з них не одягнув касаваротку, бо розумні.
********************
Дослідники з Університету Флориди і Тайванського національного університету повідомляють про новий швидкий метод тестування біомаркерів COVID-19, який забезпечує виявлення частинок вірусу протягом однієї секунди. Можливо і до нас ця метода рано чи пізно дійде. Або ну хоча б до українських заробітчан.
***********************
Кабінет міністрів України спростив отримання житлових субсидій та змінив умови їх перепризначення. Зроблено це завдяки всебічному тиску партії «Європейська Солідарність». І хоча грошей на ті субсидії досі немає, але вже хоч не треба стояти у чергах для перепризначення.
*************************
Служба безпеки України отримала дозвіл на затримання нардепа Тараса Козака. Звісно, його ще треба знайти, але хоч голосувати за погані законопроєкти не зможе поки по закордонам ховається.
*******************
Єрмак не потрапив до Конгресу США, навіть із чорного ходу. Та кому він взагалі потрібний крім Путіна та Зеленського?
Нагадаю, що Держдеп поставив Зеленському умову про звільнення Єрмака.
На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду. А я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім. І памʼятайте, що панди розмножуються репостами.